Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi :
[COLOR=Blue]mereu scotzi mincinoshi shi eretici, poi de ce procedezi asha? cine te-a invatzat sa gaseshti mereu cum ma contrazic eu... dar nu ma contrazic decat in sensul ca la un momendat eram in greshala, shi apoi am ieshit din ea... eu nu caut sa fiu infailibil in vorbe, iar dumneata de ce ma cercetezi ca la securitate? nu sunt eu vrednic de asha ceva.
[COLOR=Black]Frate, aici nu ne putem permite să flecărim. E un Forum pe care trebuie să-l respectăm, pentru că poartă un nume de cinste: Creștin Ortodox. Deci e inadmisibil să fim gureși și iresponasbili. Scripta manent!
Deci, nu m-a învățat nimeni să găsesc greșelile tale . Ele sunt, sau nu sunt. Dacă nu le semnalez eu, se vor găsi, cu siguranță alții, care ne analizează acum cu multă seriozitate, și care în mod sigur vor interveni dacă e cazul. Dacă noi o luăm razna, de pildă.
Iar mincinoșii și ereticii nu trebuie menajați. De unde pe tine grija asta, ca să nu-i deranjăm din dulcile lor reverii pe cei care-i înșeală pe alți semeni de-ai noștri, oameni de bună credință? Unii creștini mai vor să și învețe ceva bun din Forumul acesta. [COLOR=Red]Eu voi da sama de toate câte scriu,[/COLOR] spunea cândva un cronicar înțelept și responsabil.
Iar noi, să fim niște flecari zevzeci?
[/COLOR][/COLOR]
|