Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi (mintzi, nu-s sfant ci pacatos mirean din BOR, shi nici Apostol Pucios ca nu m-au trimis Pucioshii Lui Dumnezeu) referitor la așa-zisa "ungere" a lui Daniel ca patriarh , de către Teoctist:[COLOR=blue]nu draga, l-a uns prin sfintzenia sa... eu shtiu deocamdata ce vorbesc shi vorbesc din citatul pe care mi l-ai aratat chiar dumneata.[/COLOR]
Păi dacă știi ce vorbești, spune-ne, te rog, și nouă, ca să nu murim proști. Când și cum l-a uns Teoctist pe Daniel ca patriarh, "prin sfintzenia sa?" Zici că eu ți-am arătat așa ceva? ferească Dumnezeu!
nu m-am referit, ca dumneata iar sa ma contrazici sau ca sa ma dau mare ca chiar ash shti ce vorbesc in general, ci am zis ashea referitor la faptul ca dumneata ai uitat ce am discutat din citatele dumitale date inainte shi ai cautat iarashi sa ma prinzi cu greshala deshi ceea ce am scris se intzelegea prea bine, dar se vede faptul ca pe tine nu asta te intereseaza ci sa faci jocurile tale de culise ca sa demonstrezi erezia... asha cum faceau activishtii cu cei inconvenientzi frecandu-i cu abaterile de la linia partidului.... cat o sa ma mai freci, ori sitaleshti?
deci atunci l-a uns prin sfintzenia Sa, cand l-a invatzat, cand l-a trimis la shcoli, cand l-a mustrat cu Duhul Blandetzii, cand L-a iubit in Taina... atunci L-a uns
dar shi atunci cand l-a pus pe scaunul Mitropoliei Moldovei avand oarecum intietate, caci daca nu l-ar fi uns Pf Teoctist, ci altcineva ar fi ocupat acel scaun, atunci ar fi fost mai greu sa iasa prin vot, dar oricum, prin vot putea ieshi shi altfel, caci participand Arh Bartolomeu Anania, se putea schimba situatzia... caci era mai in varsta shi asha se cuvine la ortodocsi ca celui mai in varsta sa i se dea intietate... deci a ieshit prin Vot asha cum a Dat Dumnezeu... dupa cum a socotit fiecare membru al sf Sinod...
|