Subiect: secte
View Single Post
Vechi 06.02.2009, 19:59:48
FieRRy FieRRy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

am afirmat multe lucruri cred ca sunt cam de ajuns imi cer iertare pt cei care poate i-am necajit in special pe fratii mei Ortodoxi, dar si pe fratii Adventisiti.

eu raman doar la scriptura. si nu cred in Traditie. Traditia = talmud deci o usurare inaintea lui Dumnezeu.
am crezut ca am cu cine vorbi dar nu prea exista sa vad pe cineva sa poata sa isi sustina o idee cu Biblia deschisa. m-am agitat cam mult sa postez aici anumite lucruri care alti nici macar nu au stiut unde se gasesc dau search pe google cauta ceva si posteaza ...

unii nici macar nu stiti de ce are Biserica Ortodoxa un perete care desparte un sfert de 3 sferturi din ea. si ce motivatie ar avea locul acela acolo. si ca astazi ar trebuii ca acolo sa se gaseasca poate altceva...

sau nici macar nu stiti ce inseamna sa va faceti Crucea. incepand de la tinerea degetelor pana la a te inchina.

caci ati deschis ochii in Traditie ati luat lucruri de acolo si nu aveti argumente. daca o alta tara are o traducere de Biblie in mai multe feluri este gresit??? eu nu cred din ce cauza cum cuvantul broasca inseamna si yala dar si animal nu stiu cum a fost tradus trbuie sa cercetezi. tot