View Single Post
Vechi 06.02.2009, 20:02:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=mariamargareta;114366]Citat din Șfântul Apostol Pucios Vșovi :

[COLOR=blue]iar vrei sa ma prinzi...[/COLOR]

[COLOR=blue]da, eu asha cred ca sunt doi Hristoshi care au fost shi sunt unul intru Tatal, iar Fiul este ca un fel de Frate ma Mare ori ca un Tata a Duhului Sfant caci Tatal L-a Nascut prin Fiul shi de la Tatal Purcede Duhul Sfant[/COLOR]
[COLOR=blue]
[COLOR=blue]Ce să-ți fac, frate, dacă intri singur ca țiparul în năvod? Te prind, dar tu iarăși scapi. [/COLOR]
[COLOR=blue]Aici iar ai fabricat un pachet de erezii.(ma intreb cand o sa-tzi de bertate din politzie? ori din ceea ce eshti inrolata, de la ziar cand itzi iei solda?) Mai bine lasă-te păgubaș, (dar cand ai sa te linishteshti dumneata) teologia asta făcută după ureche e lucru' dracului! (mie-mi spui? poi dumneata deshi shtii ce s-a scris, faci taman pe dos ca sa faci senzatzie, asha ca in poezia lui Toparceanu, lunga slaba shi zaluda, botezand natura uda cu-n manunchi de ciumafai) Te învață numai prostii, pe care ți le șoptește Aghiuță fin la ureke! (tzi se pare ca eu mint shi pucioshii? poi inseamna ca nu mai are rost sa stam de vorba, ca eshti de rea credintza tzi-am mai spus, dar tu nu shi nu ca noi avem drac... ca ne shopteshte satana... dar tu ce faci, ai bagat de seama? ca eu mereu te-am tras de maneca shi tot nimic, dar o sa o incasezi de la Domnul daca nu te pocaieshti... ca prea te-am iertat fara ca sa-tzi ceri iertare deloc... shi se pare ca nu e bine asha)[/COLOR]
[COLOR=blue]Da!... și kestia asta e tare de tot: să dezvălui tu taina cea din veac ascunsă și să spui că au fost doi Hristoși, și că Fiul a fost Tatăl Duhului, și că Tatăl L-a născut pe Duhul prin Fiul îi rușinează și îi umilește crunt și pe Arie, și pe Macedonie, și pe Maratonie, și pe Apolinarie, și pe Montanus, și pe toți ereticii, pe toți, pe toți! Nu scapă unul de înjosirea pe care le-o aduci! Toți au fost niște încuiați, niște zevzeci: nici măcar unul nu și-a imaginat așa ceva! I-ai umilit pe toți, ce mai! Ești mare. Marele VSOVI.[/COLOR]

tzi-am zis eu ca bine a zis Hristos, nu arunca ma margaritare inainte ... ca se intorc numai ca sa rupa...

eu tzi-am spus cum am intzeles iar dumneata ai facut apel la tatucii tai cu care infierezi, sa-tzi fie de bine... tzi-am zis ca i-ai lasat pe Lenin shi pe Stalin shi l-ai luat pe Arie shi altzii shi cu ei te comportzi ca la securitate...

da-i nainte, dar cu mine nu-tzi merge ca nu-s naiv sa ma intimidez, nu ma supar caci shtiu ca imi adaugi comoara in Ceruri shi nu se va lua noua... [/COLOR]

apropo, tu m-ai facut mare, eu am zis ca-s doar un mirean pacatos din BOR care recunosc ca Hristos-Duhul a grait prin sf Verginica pentru ca este conform cu scripturile... din cat am studiat eu, din cat am citit, nu foarte mult, dar suficient ca sa fiu sigur... dar dumneata te indoieshti, nu vrei sa crezi shi tzi-e ciuda... shi atunci faci tot ce se poate ca sa fie cum zici dumneata... dar nu e asha ci este asha cum este scris in Cartzile lor... shi in Scripturi, in VT, NT shi AP...

dar se pare ca dumneata nu prea shtii citi... deshi eshti mare jurnalista shi asha ca shi cainele pus sa apere democratzia... poi dumnezeu ne-a adus ceva mai bun ca shi Democratzia... ne-a adus Fericirea shi Veshnicia... iar dumneata cautzi sa ma faci eretic? ai sa te lamureshti dumneata cine este ereticul-ortodox dinlauntru... dar pentru asta trebuie sa shtii ce este ala un eretic...