View Single Post
Vechi 06.02.2009, 20:19:39
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Două ținte ratate: Regele Mihai și Arhiereul Irineu

[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]- Cap.LVII.[/COLOR] Două ținte ratate: Regele Mihai și Arhiereul Irineu (Partea a II-a)

[COLOR=blue]4.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” i se adresează direct, dar în cuvinte meșteșugite, chiar unuia dintre outsideri (se va vedea că este vorba despre Irineu)
[COLOR=blue]“Iată stau cu tine de vorbă fiule slujitor și vreau să te pun la înălțime cerească. Voința Mea este să fii la înălțime și pe pământ, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi conduci biserica pe voia Mea[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=blue]” (10 octombrie 1990)[/COLOR]
Iar ca să nu fie nici un dubiu asupra destinatarului mesajului, sunt plasate imediat în contiuare câteva elemente-cheie, care să ajute la descifrare: destinatarul mesajului tocmai s-a întors de la locurile sfinte, unde a avut o misiune importantă:
[COLOR=blue]“Fiule slujitor care [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele[/COLOR][COLOR=blue], de aceea ai mers pe unde ai mers, ca să capeți ce trebuie să ai și să știi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te pun conducător peste tot cultul bisericesc[/COLOR][COLOR=blue]. Dumnezeu a avut voința Sa în tot pasul tău.[/COLOR][COLOR=blue]” (10 octombrie 1990)[/COLOR]
Or, se știe din biografia oficială a arhiereului Irineu că în perioada 26 octombrie 1989 – 4 octombrie 1990, arhimandritul Irineu Pop a funcționat ca superior al Așezămintelor ortodoxe românești de la Ierusalim și Iordan și reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Patriarhia Ierusalimului.

[COLOR=blue]5. [/COLOR]Irineu este fin avertizat ca nu cumva să nu-l trădeze pe “Dumnezeul de la Noul Ierusalim”
Este vorba de complotul pus la cale de către “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa”împotriva patriarhului Teoctist. Răsplata fidelității lui Irineu va fi pe măsură, căci i se proorocește că-l va înlocui pe Teoctist în jețul patriarhal:
[COLOR=blue]“Fiule, să nu Mă scoți afară din inimioară, să nu te desparți de lucrarea Mea, că vei fi la înălțime cu ea, dar așa cum știe Dumnezeu să lucreze. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voiesc să iei locul patriarhului[/COLOR][COLOR=blue] și ce voiesc Eu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va împlini[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]” (10 octombrie 1990)[/COLOR]
Dar de împlinit, “proorocia” nu s-a mai împlinit. Patriarhul Teoctist a mai trăit vreo 17 ani buni, apoi a murit și a fost înlocuit de Daniel, nu de Irineu. Și această “proorocie” a fost tot o proorocie mincinoasă.

[COLOR=blue]6.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim” amenință cu măceluri și cu nimiciri
Uneori, dorința de a reinstaura monarhia capătă accente disperate. Pentru a-l aduce pe regele Mihai pe tron, “Dumnezeul de la Noul Ierusalim” este în stare să recurgă la amenințări cu măceluri și cu nimiciri, împletite ingenios cu arma șantajului:
[COLOR=blue]“…Mai [/COLOR][COLOR=fuchsia]vin măceluri[/COLOR][COLOR=blue] pentru că sunt mulți care stau împotriva împlinirii planului Meu și a voinței Mele. Dacă s-ar duce cu mulțimea și [/COLOR][COLOR=fuchsia]l-ar lua în brațe pe regele lor și l-ar pune în scaunul lui, aș face minune[/COLOR][COLOR=blue] și aș opri râul ce dă să curgă, dar sunt mulți care stau contra și vă spun că [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe toți îi nimicesc[/COLOR][COLOR=blue]… (8 octombrie 1990)[/COLOR]

[COLOR=blue]7. [/COLOR]Tinerii anti-monarhiști sunt amenințați cu moartea
Este cunoscut faptul că noua generație de tineri nu vede cu ochi buni visurile nostalgice ale bunicilor lor de a reinstaura monarhia constituțională în România (pe motivul invocat de aceștia că ea ar fi “singura soluție” capabilă să ofere o garanție a normalizării vieții politice, sociale, religioase, etc. ) Această opțiune nu putea să rămână neobservată și ne-sancționată draconic de ideologia fascistă de la Noul Ierusalim; tinerii moderniști și avangardiști sunt de-a dreptul amenințați cu moartea pentru opiniile lor anti-monarhice:
[COLOR=blue]“ …[/COLOR][COLOR=fuchsia]Tot tineretul care e împotrivă[/COLOR][COLOR=blue] și nu-l vrea pe conducătorul României pe care-l vrea Dumnezeu, acel tineret [/COLOR][COLOR=fuchsia]va plăti cu sângele vărsat vina aceasta[/COLOR][COLOR=blue]. Tot ce grăiește Dumnezeu se va împlini. ” (15/28 octombrie 1990)[/COLOR]

[COLOR=blue]8. [/COLOR]“Poporul de la Noul Ierusalim” este văzut ca fiind singurul care va pune capăt împotrivirilor fățișe și răutăcioase ale noii puteri cripto-comuniste (cocoțată la putere după 1989 în România) la reinstaurarea monarhiei
[COLOR=blue]“…A venit și regele României să vadă și el România și a pus mîna pe el să-l aresteze, dar cine a pus mâna pe el, îl voi băga în arestare. Stai, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine poporul lui Dumnezeu și le va pune capăt[/COLOR][COLOR=blue].” (25 decembrie 1990)[/COLOR]

[COLOR=purple]
[/COLOR]