CLD:
"... Pace vouă! Hristos a înviat! Hristos a înviat! Hristos a înviat! Eu sunt Domnul Iisus Hristos. Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ ca să-Mi culeg un popor și să-i vorbesc tainele cele pentru vremea aceasta. Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de a doua arătări, așa precum este scris în cartea Mea. Nu acest trup sunt Eu. Aceasta este o trâmbiță din care Eu trâmbițez în vremea aceasta ca să vestesc peste voi toate câte vor fi în zilele ce vin. "
30-04-1955
"... O, puișorii Mei, M-am înălțat la Tatăl după patima Mea, iar acum M-am pogorât pe pământ, nevăzut de nimeni, pentru a-Mi pregăti acest vas ales de Mine, dar neputincios, și prin el să-Mi pregătesc un popor sfânt, ca să-Mi gătească Mie calea ca să vin întru judecată. Puișorii Mei cei fricoși, nu vă îndoiți de glasul Meu, și credeți cuvintelor Mele prin această gură neputincioasă, că vreau să vă nasc din nou, din Duh. Nu vă temeți. Vă voi ocroti, vă voi crește cu lapte, că sunteți mici. Vă voi lua sub aripile Mele, cum ia cloșca puii de îi apără de uliu, căci mulți dușmani veți avea.
Măi puișorii Mei, misiunea Mea de la Tatăl este să-Mi cresc un popor nou, un Israel nou în poporul român, căci poporul ales de Mine în trecut s-a stricat de tot. Pentru asta am venit în lume, am venit să-Mi aleg din lume niște mielușei blânzi și ascultători, să-i pot hrăni cu hrană cerească. "
14-06-1955
"... O, copilașii Mei cei mititei, astăzi pe pământ e mare praznic și e sărbătoare mare în cer. Toate puterile cerești se închină înaintea Maicii Mele, toți o venerează ca pe o împărăteasă a cerului. Numai cei de pe pământ, îndemnați de satana, o necinstesc și o huiduiesc. S-au înmulțit sectele, poporule mic, sectele care o hulesc pe Maica Mea. O, cum să-i mai rabd pe acești antichriști care aruncă cu săgeți în Maica Mea? Mie Îmi zic Domnul Isus, Mă fac Domn, dar pe Maica Mea o batjocoresc. O, fiilor, vă mărturisesc că aceștia nu vor avea iertare în veci.
Fiilor, vă las poruncă sfântă: așa cum o cinstiți pe mama voastră, care v-a născut și v-a crescut, mai presus să o cinstiți pe Maica Mea. Maica Mea este legătura între creștinii curați și Mine. Pe Maica Mea, ca un Fiu ascultător o ascult, și de n-ar fi fost Maica Mea să se roage pentru acest pământ, de mult era pedepsită lumea. Astăzi au venit la cer trei sute de adventiști și stau la poarta raiului, dar nu-i primesc, nu-i cunosc. "
15-08-1955
deci cum ar putea Mama Gigi sa nu respecte ce s-a dat prin ea sau pucioshii, fratzii shi surorile mele, (eu sunt din alta parte, mirean pacatos din BOR ), deci cum ar putea ei sa nu respecte shi sa n-o cinsteasca pe Maica Precista...
pe cine vrei sa pacaleshti, Maria-Margareta?