View Single Post
Vechi 19.12.2006, 11:42:22
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Laurentiu
De ce anume cred eu ca ar avea nevoie mai mult si mai mult tinerii de astazi
Mai mult decat de orice mai mult decat de aer cred ca ar avea nevoie de un strop de dragoste adevarata, dar si aici apar confuzii si aici este primejdia unor amagiri care nasc dupa aceea dezamagiri si lasa sufletele ranite si pustiite. Multe lucruri inteleg oamenii si sub numele de dragoste.Dar eu cred ca una singura este dragostea adevarata,
Dragostea Lui Hristos Dragostea cu care a iubit Hristos si dragostea aceea care-L are cpe El ca temei al ei Nu mai aceasta este nemuritoare este desavarsita este de nesdruncinat este atotcurata este infinita in stare sa sature setea fara de masura setea infinita de dragoste a sufletului unui tanar Noi numim dragoste si dragostea parintilor fata de copiii lor si dragostea copiiilor fata de parinti, si dragostea pe care si-o poarta sotii unul altuia intr-o casnicie si dragostea care se naste intre doi tineri care se iubesc si vor sa se casatoreasca si aici este vorba de o dragoste fireasca legitima dar dragostea aceasta nu este de ajuns ca sa sature sufletul omenesc
Parintele Arsenie de la Patriarhie o anume persoan mi-a povestit ca acest parinte este vazator cu duhul acestei persoane i s-a intamplat ceva deosebit de la acest parinte
Nebanuite sunt caile Domnului.
Era in toamna anului 1999. Eram in vizita la o doamna in varsta, cand apare nepoata ei. Fata arata cam de 17 ani. Batrana imi povesteste, ca nepoata ei are 24 ani, ..., si ca s-a hotarat mai de mult sa fie fecioara in noaptea nuntii. Chiar in vara aceea, firma la care lucra nepoata a trimis-o la un curs. La acest curs a intalnit un tanar de 25 ani, care si el isi propusese sa se abtina pana in noaptea nuntii. Ea din Danemarca, el din Austria. A fost dragoste la prima vedere.
Ce credeti, rezista casnicia lor?
Va spun ca da; sunt casatoriti de 6 ani si sunt f fericiti impreuna cu cei 2 copii ai lor.
Este o poveste adevarata si poate oamenii ar trebui sa-si aduca aminte de acest mod de a se casatori al bunicilor nostri, cand unei prietenii ii urma o perioada de logodna si abia apoi casatoria. Nu prea divortau oamenii pe atunci.
Poate e cazul ca baietii sa inceapa iar puna conditii..., dar si fetele...!!!
Reply With Quote