View Single Post
Vechi 06.02.2009, 22:13:31
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Minciuni. Adventistii cred intr-o nimicire pentru totdeauna a celor rai, nu intr-un iad in care chinul si urletele de durere nu se mai sfarsesc. Asta o spune credinta ortodoxa, nu cea adventista.

Dati un link cu o prelegere adventista despre grozavia iadului.

Adventistii privesc cu groaza un singur lucru: pacatul. Din cauza pacatelor noastre am ajuns cum am ajuns si a trebuit sa coboare printre noi si sa moara Domnul Iisus Hristos. Noi l-am rasignit pe Hristos (nu evreii sau romanii), prin pacatele pe care le-a facut si continuam sa le facem. Aici este adevarata grozavie.
1)neaga-mi te rog pericopa Biblica cu BOGATUL NEMILOSTIV si cu SARACUL LAZAR;a BOGATULUI CARUIA I_A RODIT TARINA...si eu v-oi spune ca Ortodoxia minteste gand vb de chinurile IADULUI.
2)Cine a spus ca Ortodoxia nu crede ca Hristos a murit pt. pacatele noastre?Care pacate?Nu crezi ca este vorba de pacatul pe care l-a facut ADAM,care a trecut pe la toti,pt ca toti suntem descendenti din El.(om=pacat;oameni=pacate=>expresia pacatele noastre)
Dupa parerea ta toti cei ce cred in Hristos,sunt mantuiti!DIAVOLII DE CE NU SE MANTUIESC CA DOAR SI EI SARMANII CRED,MAI MULT CA NOI...EI SE CUTREMURA.????