View Single Post
Vechi 27.12.2005, 14:28:30
Mircea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Andreea_Oana
Buna seara. Imi pare rau daca nu voi fi in concordanta cu scopul acestui forum si intrebarea mea va suna putin prea pragmatica. Doresc sa descopar care este misiunea oamenilor in aceata lume. Desigur, raspunsul ar putea fi Mantuirea, dar pentru mine, poate pentru ca nu am suficienta credinta, acest raspuns nu ma poate motiva in viata de zi cu zi. Cred ca fiecare avem o misiune, si trebuie sa incercam sa ne-o implinim fara sa ne impiedicam de obstacolele care apar in fiecare zi. Problema mea este ca nu reusescs sa aflu care este scopul meu in viata, ma impiedic de nimicuri si simt ca pe zi ce trece imi scade si credinta. Sunt mult prea ancorata in material si am uitat mult de viata spirituala.
:)E simplu, singura ti-ai raspuns la intrebare. Incearca sa-ti imbunatatesti viata spirituala si astfel vei putea ca darurile(talantii din pilda Domnului Iisus Hristos) cu care ai fost inzestrata, sa le pui in slujba ta si a celorlalti oameni. Citeste pilda bogatului caruia i-a rodit tarina si acolo Domnul iti va spune cui vor ramane toate cele materiale. Bunul Dumnezeu sa-ti ajute sa te dezlipesti de ,,material" si sa te ancorezi in El.
Reply With Quote