Subiect: secte
View Single Post
Vechi 07.02.2009, 12:15:17
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Dragul meu sa nu mi-o iei in nume de rau,te rog sa fii foarte explicit pe acest forum ca aici fiecare cuvant este judecat de catre cei care nu ne inteleg.NU VEZI CE SE INTAMPLA CU BIBLIA,unii vin si spun ca vb in limbi,altii vin si ne pun in fata imparatia de o 1000 de ani,altii nu sfinti,nu moaste,nu cruce ,etc.din cauza ca iau din Biblie ce vor ei.Tot asa de bine poate veni un ATEU sa-mi spuna ca psalmistul spune:NU EXISTA D-ZEU...imi deschide biblia si pune degetu pe continuare,eu neiscusit,spun ca in Biblie.Asa ca ai grija.
Pt fratele nostru sa stie :credinta vine prin auz,auzul prin cuvantul lui D-zeu...
inima buna nu e doar inima care nu face rau la nimeni,e inima care face si voia lui D-zeu(FAPTELE BUNE).N
=>nu poti sta cu frunte sus la JUDECATA daca ai numa credinta,...sau daca ai numai inima buna.
=>crede-ma,cunosc oameni care n-au de aface cu biserica(de nici un neam),dar au o inima foarte buna,ti-ar da totul
=>cei cu CREDINTA,sunt si diavolii care cred si se cutremura.
se pare ca nu m-ai inteles, am facut o relatie acolo, credinta-inima buna, nu am despartit un termen de altul, stim foarte bine ca o credinta fara fapte este moarta si faptele fara credinta nu zidesc,

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote