View Single Post
Vechi 07.02.2009, 22:57:34
ezechel ezechel is offline
Banned

Data înregistrării: 04.02.2009
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Tia Vezi mesajul
Bai ezechiel, ce mai idei ai si tu. Atunci si o elipsa poate fi un cerc, ce daca nu e rotund, nu-i asa? Grija cu acuzatiile referitoare la cine conduce BOR, ca esti pe un forum crestinortodox. Parerea mea e ca esti cam paranoic; de la niste stelute de Craciun, care erau decoratii, la faptul ca ar fi pentagrame.......... omule, ai probleme
Doamne ajuta
Stiai ca in sanul bisericii ortodoxe sunt preoti care sunt si Masoni? Am aflat chestia asta de la un coleg de serviciu care este mason. Si ce au cautat masonii la votarea noului patriarh? Chiar si atunci au fost cativa care s-au sus si au scandat in fata patriarhiei ”Fara Masonerie In Ortodoxie. Atunci cum ramane cu ” Matthew 6:24 *Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî și pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi și pe celălalt îl va disprețui; nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui mamona”. Mai ginditi-va.*Si nu te supara pe mine ca nu eu am dat numele topicului care mi se pare destul de dur. Eu doar arat cateva lucruri care mi-au ridicat semne de intrebare. Si atunci cand am cuparat stea pt. pomul de craciun chiar am cautat cu tot inadinsul sa nu fie in 5 colturi . Poate sunt eu paranoic . Domnul cu voi !!!
Reply With Quote