Subiect: secte
View Single Post
Vechi 07.02.2009, 23:48:54
FieRRy FieRRy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

[quote=Geony;114433]
Citat:
În prealabil postat de FieRRy Vezi mesajul
am vazut ca ai citit artcolul cu pretul unei Bibli, personal caut o Biblie BOR am fost la librarie si mi-au cerut 100 de lei pe un model care la altfel de librerie n costa mai mult de 20 de lei, si apoi am fost ca omul de rand crezand ca poate la biserica din coltul strazi am sa gasesc o Biblie BOR la un pret mai accesibil ca doar o iau sa o citesc sa invat din ea nu sa o tin de bibelou.
QUOTE]
Cred ca am fost destul de precis cand am spus ca in librarile BO nu am vazut biblii"BIBELOU",in schimb in cele de alt neam,am vazut biblii cu un pret destul de piperat si din alea bibelou...pretul a fost pe masura...a fost doar NT.la un pret cu cel al unei BIBLII (VT+NT) BO.
Nu stiu ce librarii ai frecventat,dar eu am gasit si din alea incepand cu 20 lei(biblia format MIC),pana la 60-80lei(format MARE).
Cred ca stii cum sta si cu afacerile...adica nu toate librariile au acelasi adaos comercial.
Daca as gasi "Biblie bibelou"sincer mi-as lua si eu una...ca doar n-o avea numai bosii.

cred ca esti cel mai tare personaj pe care l-m gasit .... tu crezi ca scoti ochii cu o Biblie cand spui (VT+NT) BO, tu nici macar limba romana cred ca nu o intelegi, eu nu mam referit la pret mare ca am inteles din ce cauza sunt preturi mari dar vreu preturi mici eu am facut remarca la un pret mai mic de 60 de lei nu am gasit ... la o librarie de alta confesiune sunt de la preturi de sub 10 lei. trebuie sa te iau de mana si sa te duc personal prietene ...???? nu te fa de ras. plus de asta cred ca stii ce inseamna BIBLIE BIBELOU adica o Biblie care arata frumos ca aspect si un format dragut si cu un pret mai mare dacat iti poate permite buzunarul.

esti asa fara coorenta ... tu scrii pe forum ca sa te gaseti in treaba cred??? ca tu te orice iti spune cineva tu te faci ca nu intelegi vrei sa iti vorbesc pe limba celor de clase primare??? cred ca stii ce insemna clase primare adica clasele de 1-4 alea care le faceai cu un singur invatator. sa imi spui cand nu intelegi ceva?

am crezut prima oara ca in afara de Biblie (pe care nu o prea stii, din cate am vazut) ai mai citit o carte in plus. Fie ea de crestinism fie de viata sociala, un roman ceva de genu asta trebuie sa citesti, te ajuta prietene sa iti maresti vocabularu gata sa dus timpul comunismului acum suntem dupa revolutie ne destupam si noi ca ne ajunge cat alti spun ceva si nu explica. explicati prieteni tot ce scrieti pe forum cu cuvintele voastre. nu incercati altceva. asa ca prietene citeste ... TOT CE PRINZI IN MANA. nu reviste si altceva de la alte confesiuni, ci carti.

ce ma ofticati spuneti ceva ca si copii aceia mici care nu prea stiu dar sunt asa siguri de ce spun fara sa cerceteze ... asa se intampla si in alte Biserici din alte culte religioase (aici spun si cei de la mine din cult). si din cauza asta nu stim ce este bun pt noi dar apoi cand stam de vorba ... nu putem sa deschidem gura si sa spunem ceva bun pt ca se obseva unul ca tine si ca altii.

mai citeste te rog fi mai flexibil un pic nu fi asa dur ca ma omori dai cu pietre si te faci ca nu stii ce vreau sa spun, am vorbit un pic mai dur cu tine numai ca sa te fac gelos sa citesti ceva si sa treci pragul prietenilor tai, fi un pic mai destept decat ei. si sa iti arat cat de antipatic pot fi.