View Single Post
Vechi 08.02.2009, 09:25:11
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Dupa parerea ta toti cei ce cred in Hristos,sunt mantuiti!DIAVOLII DE CE NU SE MANTUIESC CA DOAR SI EI SARMANII CRED,MAI MULT CA NOI...EI SE CUTREMURA.????
Numai cei care cred cu adevarat in jertfa Domnului Iisus Hristos vor fi mantuiti. "In nimeni altul nu este mantuire" (Faptele Apostolilor 4:12)Iar aceasta credinta mantuitoare, aduce si roade (adica faptele credintei).
"Credinta fara fapte este zadarnica"(Iacov 2:20). "Eu iti voi arata credinta mea din faptele mele"(Iacov 2:18). Si aceste fapte se vad in dragostea pe care o manifesti fata de aproapele tau. "Dumnezeu este dragote" (1 Ioan 4:8). Domnul Iisus Hristos ne explica foarte pe inteles, care sunt manifestarile credintei in, in multe fragmente din Sfanta Scriptura. Dau ca exemplu Evanghelia dupa Matei cap.25:34-40.

De mentionat ca faptele credintei nu le facem ca sa fim mantuiti ci pentru ca ni s-a oferit in dar (fara sa meritam) Mantuirea. Faptele noastre sunt un mod marunt de a-i arata lui Dumnezeu bucuria si multumirea noastra.

Intr-adevar, toti cei care cred in jertfa Domnului Iisus Hristos, vor fi mantuiti. Dar aceasta credinta Dumnezeu o cunoaste (nu toti care o marturisesc, au credinta adevarata, mantuitoare).

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica" (Ioan 3:16)

Nu am inteles ce vreti sa spuneti cand faceati comparatia intre cei ce cred in Hristos si draci. Banuiesc ca nu sunteti vre-un antihrist. Apostolul Iacov vorbea despre un alt fel de credinta a dracilor. "Tu crezi ca Dumnezeu este numai unul, si bine faci; dar si dracii cred... si se infioara"(Iacov 2:19). Draci au o credinta care ii inspaimanta (pedeapsa lui Dumnezeu), noi avem o credinta care ne da nadejde si bucurie (Mantuirea lui Dumnezeu, prin Iisus Hristos).