Citat:
În prealabil postat de Geony
Dupa parerea ta toti cei ce cred in Hristos,sunt mantuiti!DIAVOLII DE CE NU SE MANTUIESC CA DOAR SI EI SARMANII CRED,MAI MULT CA NOI...EI SE CUTREMURA.????
|
Numai cei care cred cu adevarat in jertfa Domnului Iisus Hristos vor fi mantuiti.
"In nimeni altul nu este mantuire" (Faptele Apostolilor 4:12)Iar aceasta credinta mantuitoare, aduce si roade (adica faptele credintei).
"Credinta fara fapte este zadarnica"(Iacov 2:20).
"Eu iti voi arata credinta mea din faptele mele"(Iacov 2:18). Si aceste fapte se vad in dragostea pe care o manifesti fata de aproapele tau.
"Dumnezeu este dragote" (1 Ioan 4:8). Domnul Iisus Hristos ne explica foarte pe inteles, care sunt manifestarile credintei in, in multe fragmente din Sfanta Scriptura. Dau ca exemplu Evanghelia dupa Matei cap.25:34-40.
De mentionat ca faptele credintei nu le facem ca sa fim mantuiti ci pentru ca ni s-a oferit in dar (fara sa meritam) Mantuirea. Faptele noastre sunt un mod marunt de a-i arata lui Dumnezeu bucuria si multumirea noastra.
Intr-adevar, toti cei care cred in jertfa Domnului Iisus Hristos, vor fi mantuiti. Dar aceasta credinta Dumnezeu o cunoaste (nu toti care o marturisesc, au credinta adevarata, mantuitoare).
"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica" (Ioan 3:16)
Nu am inteles ce vreti sa spuneti cand faceati comparatia intre cei ce cred in Hristos si draci. Banuiesc ca nu sunteti vre-un antihrist. Apostolul Iacov vorbea despre un alt fel de credinta a dracilor. "Tu crezi ca Dumnezeu este numai unul, si bine faci; dar si dracii cred... si se infioara"(Iacov 2:19). Draci au o credinta care ii inspaimanta (pedeapsa lui Dumnezeu), noi avem o credinta care ne da nadejde si bucurie (Mantuirea lui Dumnezeu, prin Iisus Hristos).