Citat:
În prealabil postat de bmd
Prietene eu de aproape 20 de ani in strainataten-am vazut inca o parada gay si nici lideri de biserici homo. Cunosc doar doua persoane care se drogheaza aici in schimb cunosc mai multe in Romania.
De ce iti place sa te imbeti cu apa chioara.
Decaderea este peste tot si aici si acolo. Aici a devenit normalitate pentru f. multi in timp ce in Romania cei care spun ca decaderea este anormala sint ceva mai putini.
Te certi cu mine ca aici este legalizat un pacat, asta fiind mai grav decit un pacat nelegalizat? Crezi ca pe Dumnezeu il intereseaza daca a fost legal?
|
Mi -ar fi placut sa ai un nume caci te-as fi simtit mai aproape de sufletul meu dar,asta e,deci dragul meu crestin uite cat de actual este Eminescu pentru inima noastră a celor care iubim această țară amarâtă;
"Eu ?Imi apar saracia și nevoile și neamul..
De-aceea tot ce mișcă-n țara asta,râul, ramul,
Mi-e prieten numai mie,iară ție dușman este.
Dușmanit vei fi de toate,far-a prinde chiar de veste!
N-avem oști,dară iubire de moșie e un zid......"
(Scrisoarea a III-A)
Multi au plecat din țară impinși de mari nevoi dar sunt și multi care pun mai mare preț pe latura materială a vietii si atunci cauta sa se bucure de toate oportunitățile ce le-au fost oferite de așa zisa libertate ce le-a fost dată .
In România nu se traiește chiar atât de rău doar ca pretențiile au crescut atât de mult încât multi se lupta sa aiba la fel sau mai mult decât celalalt!
Magazinele care comercializeaza matriale de constructii si decorațiuni interioare prosperă,centralele termice se vând ca pâinea caldă,muuuulti au internet si telefoane mobile nu am vorbesc, are și țața "Marghioala de la Amarata din fundul văii...."
Daca sunt multe lucruri rele vinovați suntem și noi!
Să ne rugam la bunul și milostivul Dumnezeu să ne dea sanatate și bogație întru cele duhovnicești!