De ce peste 2-3 ani emanuel? Si unde vrei sa pleci? Chiar is curios. Serios iti spun ca si eu daca as fi pus in fatza faptului implinit cu cip-u ala (dar stiu ca n-am sa fiu cat de curand) as pleca in momentu asta. Dar o spun eu, care in momentu asta nu sunt legat de nimic, nu am nevasta, nu am copii, nu am pentru ce lupta aici. Si nu imi spune ca am de luptat pt mine ca nu-s de acord cu tine, mi se pare o chestie egoista. Nush ce va fi atunci cu cei care au familie si unu e credincios si unu nu. Ma pun in situatia aia si mi se pare cea mai grea alegere, sa-ti lasi familia si sa pleci prin munti si prin paduri.
Si inca ceva emanuel, daca ai sa fi cioban pe vremurile alea, ar insemna sa ai niste oi de care sa ai grija, (lapte, branza, carne, haine) deci va fi bine de tine atunci :).
Mai in gluma, mai in serios...chiar ai pleca din societate daca ar trebui sa-ti implantezi cipu ala sub piele? Eu ma uit in juru meu la toti prietenii, colegii si cunoscutii si sincer nu cred ca vreunu din ei ar pleca prin munti pentru asa ceva. Si nu doar ca nu ar pleca dar li se pare mai comoda varianta cu cardu de exemplu in locul banilor cash, iar daca varianta cu cardu li se pare mai comoda cu atat mai comoda li se va parea varianta cu cipu. Pot spune ca sunt putin mirat sa vad ca mai exista persoane care ar fi dispuse sa lase tot datorita implantului asta de care se tot vorbeste pe topic.
Eu nush ce voi face atunci, sper, imi doresc de fapt sa am puterea atunci sa spun NU implantului. Asta daca voi mai prinde vremurile alea :)
|