Citat:
În prealabil postat de vasinec
Nu am inteles ce vreti sa spuneti cand faceati comparatia intre cei ce cred in Hristos si draci. Banuiesc ca nu sunteti vre-un antihrist. Apostolul Iacov vorbea despre un alt fel de credinta a dracilor. "Tu crezi ca Dumnezeu este numai unul, si bine faci; dar si dracii cred... si se infioara"(Iacov 2:19). Draci au o credinta care ii inspaimanta (pedeapsa lui Dumnezeu), noi avem o credinta care ne da nadejde si bucurie (Mantuirea lui Dumnezeu, prin Iisus Hristos).
|
Eu nu sunt,nu ma simnt a fi antihrist,dar iti spun ca si DIAVOLII cred ca Hristos a venit pe pamant si cunosc mai bine ca mine si ca tine BIBLIA,dar ei nu o implinesc...aduna toate citatele date de tine si adauga apoi...nu tot cel ce-Mi zice Doamne ,Doamne...ce a vrut sa spuna oare Iisus prin aceste cuvinte,nu vroia sa spuna ca degeaba zicem noi cu GURA iar voia SA nu o si implinim....degeaba crezi si nu implinesti,iar daca implinesti voia sa atunci a ta este imparatia (atunci nu mai faci parte din cei care tacane toata ziua Domnu in sus,Domnu in jos,iar ei dau dovada de o mare rautate.
Crezi ca eu nu cred in Jertfa LUI Iisus,iti spun ca mai tare ca si tine.1!!!!