Subiect: secte
View Single Post
Vechi 09.02.2009, 01:40:12
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

[quote=FieRRy;114682]
Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul

cred ca esti cel mai tare personaj pe care l-m gasit ....
esti asa fara coorenta ... tu scrii pe forum ca sa te gaseti in treaba cred??? ca tu te orice iti spune cineva tu te faci ca nu intelegi vrei sa iti vorbesc pe limba celor de clase primare??? cred ca stii ce insemna clase primare adica clasele de 1-4 alea care le faceai cu un singur invatator. sa imi spui cand nu intelegi ceva?

am crezut prima oara ca in afara de Biblie (pe care nu o prea stii, din cate am vazut) ai mai citit o carte in plus. Fie ea de crestinism fie de viata sociala, un roman ceva de genu asta trebuie sa citesti, te ajuta prietene sa iti maresti vocabularu gata sa dus timpul comunismului acum suntem dupa revolutie ne destupam si noi ca ne ajunge cat alti spun ceva si nu explica. explicati prieteni tot ce scrieti pe forum cu cuvintele voastre. nu incercati altceva. asa ca prietene citeste ... TOT CE PRINZI IN MANA. nu reviste si altceva de la alte confesiuni, ci carti.

nu putem sa deschidem gura si sa spunem ceva bun pt ca se obseva unul ca tine si ca altii.

mai citeste te rog fi mai flexibil un pic nu fi asa dur ca ma omori dai cu pietre si te faci ca nu stii ce vreau sa spun, am vorbit un pic mai dur cu tine numai ca sa te fac gelos sa citesti ceva si sa treci pragul prietenilor tai, fi un pic mai destept decat ei. si sa iti arat cat de antipatic pot fi.
Cand o persoana nu stie ce sa mai zica si vede ca i se inchide gura,da din coate si picioare poate ca o scapa.Dragul meu cred ca nu am folosit cuvinte jignitoare la adresa ta,nici n-am sa folosesc,ca sa vezi ce inseamna a FI ORTODOX sau a fi "POCAIT".Eu stiu ca dati Biblii nu sub 10 lei,ci pe gratis (pana o mai circula zeciuiala si pana nu o sa doboare criza financiara pe miliardarii americanii),dar sa stii ca bucata de carnati traba sa fie lunga,sa nu se termine ca sa taiem din ea ,si daca putem sa dam si la altii, apoi sa zicem...PAI TU N-AI AVUT PORTIE? SAU ,UITE CE BUCATA MARE DE CARNATI TI-AM DAT ,VECINUL TAU NICI NU TI_A DESCHIS USA?
Codul bunelor maniere,am citit,de aceea am spus sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva.
Apoi,sincer,acest forum e ...si imi permit sa scriu ce doresc.
Reply With Quote