Citat:
Īn prealabil postat de ory
Si eu si sotul meu am fost virgini cand ne-am luat,dar acest lucru nu reprezinta piatra de rezistenta a casniciei noastre,bine-nteles are o semnificatie destul de accentuata.Nici nu-mi inchipui sa fiu cu altcineva,nici dintr-o simpla curiozitate,iar sotu la randul lui este destul de serios si stie ce vrea in acest sens,dar acest lucru nu-nseamna ca in viata nu ne putem intalni si cu imprevizibilul.Suntem destul de rationali si maturi,discutam absolut orice impreuna si consideram ca nu am clinti acest echilibru satisfacator pentru o clipa de ispita trecatoare,ce poate implica consecinte pe care nu stim daca ni le putem asuma.Aceste chestiuni sunt de prezent cu tendinta in perspectiva,dar,repet,nu putem sti ce ne poate aduce viitorul,clipa si neputinta omeneasca.Oricum,speram sa fie bine,si Bunul Dumnezeu sa ne ajute in dorintele bune si constructive.
|
Draga ory
Ma bucur ca aud de inca doi tineri, care s-au casatorit virgini. Deci se poate.
Atentie insa cand zici: "dar acest lucru nu-nseamna ca in viata nu ne putem intalni si cu imprevizibilul". Cuvintele au o mare greutate si cu ele dai permisiunea sa se intample. Probabil de aceeaq vom da socoteala pentru orice cuvant spus. In ceea ce priveste ispita, stii ca vine... dar nu trebuie sa cedezi ispitei. Aduce suferinta.