View Single Post
Vechi 09.02.2009, 10:56:24
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionela7 Vezi mesajul
Citesc topicul asta de parca as citi "Academia Catzavencu"...
Felicitari pentru mariamargareta, reuseste o critica literara de exceptie.
poi dumneata n-ai priceput ca Maria-Margareta doar a adus critica respectiva pe capul meu? caci critica este al uneia Anca Estera, un nume nu foarte ortodox, caci Estera imi aminteshte de iepurashi, pe cand Domnul a fost Doar MIEL... dar unii eretici iata ca arunca pe altzii eresul in sperantza ca ei vor trece drept hotzi cinstitzi... dar n-am sa-i prind eu, ci il las pe Domnul ca sa-i dojeneasca la vremea cuvenita... caci Domnul este Milostiv shi le da shi timp de pocaintza... dar ei nu shi nu... ca ei au dreptate... asta ramane de vazut. ca pana atunci eu le dau crezare neindoielnica acestor NAZIREI din sfanta cetate a Noului Ierusalim, dar nu ca shi cum ash fi cineva ci asha ca un mirean pacatos din BOR care se straduie sa gaseasca Calea spre Adevar shi apoi Viatza cea Adevarat traita shi nu doar murmurata, ca altfel ajung doar la Bătăticul shticul shtigului graind mereu in deshert, caci "daca dragoste nu ai, nimic nu eshti shi la nimic nu-tzi foloseshte!" (sf ap Pavel)

aici e mai rau ca la Catzavencu ci e ca la academia de militzie-politzie... ca-n filmele alea.