Subiect: secte
View Single Post
Vechi 09.02.2009, 14:50:46
FieRRy FieRRy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

ok te nu trebuie sa imi pun mintea prea mult cu tine singurul lucru care ti-l reamintesc este ca nu eu nu am dat din coate si din picioare primul sau mai mult ca tine. dar daca tu ai spus-o primu si mie nu mia trecut prin cap sa spun ceva asemantor asta este nu am nimic de spus prea mult. dar totusi cred ca nu stii Scriptura. si inca ceva in Romania Biserica de care tu ai spus ceva nu este finatata de americani sau miliardari ci din propiile fonduri la fel cu se sutine si BOR. succes ai fost singurul care ai inceput cu jigniri la adresa altor confesiuni si inspecial mie. deci cand imi ai sa-mi dovedesti scriptural si teologic ca ortodoxia tot ce are in ea este biblica atunci ai sa imi ma faci sa fiu convins. dar daca nu poti si decat sa arunci ceva la plesneala din Biblie sau din alte carti care nu au fundament pe Biblie sa nu mai spui nimic. am uitat sa iti reamintesc suntem pe forum la sectia SECTE deci vorbim liber nu ca esti tu ortodox si ca ai chef sa vorbesti cum vrei tu, ca ai tu dreptate in tot ce faci.