View Single Post
Vechi 09.02.2009, 15:10:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionela7 Vezi mesajul
Mai vsovi , cati ani ai tu? sunt si eu curioasa.... Stiu... varsta e neimportanta dar sunt totusi curioasa. Tie ti se par in regula puciosii astia? Nu ai nici un fel de indoiala in ceea ce-i priveste?
Mie parca tot nu-mi vine sa cred ca te lasi prostit de ei.
P.S. Poate reusesti sa repari cumva semnatura aia ca nu se intelege nimic, o semnatura e un fel de oglinda interioara....
da, mi se pare in regula shi n-am nici un fel de indoiala, dar asta nu inseamna ca ei nu pot cadea in tot felul de patimi shi tot felul de minciuni shi tot felul de rautatzi, ca shi orice monah sau orishice calugar sau mirean, sau ce crezi ca e careva scutit de ispita? ori ca sunt sfintzii unii doar ca spune ei despre ei ca ar fi sfintzishori? poi asta nu shtie decat Dumnezeu cine e cu adevarat pe calea mantuirii shi mai are putzin...

dar dumitale nu tzi se pare ca cei care au lasat toate pentru Dumnezeu nu-shi vor pierde plata fatza de cei care doar ii critica shi ii hulesc pentru acest lucru?

IN CE MAas prostit?

poi dumneata ai citit din cartzile acelea? cu ce te prostesc ele? ca se spune Adevarul shi Calea curata a creshtinului? poi nu cumva suntem noi prostitzi complet de proorocul mincinos al gLumii asteia care se ia dupa barfe shi vrajeli shi "las ca shtim noi" inventand tot felul de chesti ca sa nu creada shi ca sa-shi gaseasca scuze sa nu traiasca nimic dar sa i se para ca vai de mine cate servicii aduce el ortodoxiei... Deci nu pe baza de minciuni shi pe ce se discuta la radio-shantz ci citind ce este scris, shi analizand daca este conform cu scriptura shi dandu-tzi seama daca e bine ce se spune acolo shi ce roade vei avea cu sufletul tau... aia e cercetarea... nu asha ca se zice ca o legenda ca se minte... poi treaba lor pucioshii cum sunt, dar Cuvantul este Cuvantul lui Dumnezeu, shi e vorba despre ce vine de la EL... nu cum sunt de buni sau de rai ucenicii, ca asta nu shtiu... ca nu am cunoscut pe niciunii personal... doar am citit de pe site shi ce a mai spus Maria-Margareta, ca pare ca ii cunoashte... shi ca semnaleaza...

deci cred fara-ndoiala, sau cel putzin ma stradui sa cred shi nu sa fiu parelnic shi pindoielnic elevant asha ca totzi aia care merg la bătăticul shticul shtigului.... deci sunt mai mult ca sigur ca cele 7 trambitze (ingeri) ale Domnului, alea sunt care le-a zis Maria Margareta shi sunt prezentate pe site... alea din Apocalipsa, deci indiferent de varsta shi de credetzi ori nu credetzi, alea sunt!

Poi in semnatura aia sunt dureri mari shi daca nu le pricepetzi, e mai bine asha... dar cine se incumeta se va prinde ce am scris acolo... ce patimi grele shi dureroase zac printre randuri... printre litere...

astfel ca Draga Ionela7, eu shi pe Hellen White o cred ca a fost dusa de ingeri shi ca i s-a aratat din Cer cate ceva, dar n-au intzeles ei ce au vazut, iar apoi, ai facut ei cum au crezut, dar nu de aia e bai ca nu tzin ei ca shi noi, ci de aia ca se ridica shi lovesc in Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu devenind astfel antichristi, caci daca nu era preasfanta Nascatoare de Dumnezeu demult eram distrushi de rautatzile nostre...

deci vezi dumneata, chiar daca celelalte biserici sunt nedepline, deci au cai spre mantuire care cineshtie unde duc, totushi shi la noi care suntem in BOR care este o biserica Deplina, se intalnesc cei mai multzi eretici-ortodocshi interiori, adica cei mai multzi eretici shi sectantzi shi despre noi e vorba ca noi am shtiut Adevarul... deci noua ni se cere mult mai mult ca raspundere fatza de sectantzi sau alte biserici nedepline... deci ar trebui sa ne scoatem barna din ochii noshtrii, shi sa ieshim din shtiintzificul asta atoate shtiutor shi suficient care este aidoma fariseului, dar bineintzeles fara a face rabat de la credintza noastra, de la predaniile pe care le pastram...

deci in tine il vei gasi pe ereticul-ortodox shi nu sa arunci vina pe unul ori pe altul, calarind "responsabil" pe matura... caci la noi este rautatea cea veche, spurcaciunea shi fiara pustiirii shi nebunia de pe urma shi mereu noua ce te linge mereu dinlauntru shi din exterior ca sa dobandeshti cat mai multa trufie, shi astfel sa imprietenetshit shi sa relatzionezi cu pindoielnicul stiutor elevant jegxy, rebel, haios, ca sa judecam noi aproapele shi sa ne maniem revolttatzi pe Hristos-Duhul ca de ce a venit sa ne scoata din PUTOARE (gLumea)... ca prea avem pofta de filme SF pline de nalucifariferizare ademenitoare... de pacate shi minciuna ca sa primim autoinscaunarea lui antichrist cu entuziastm shi cu bratzele deschise, crezand ca ne bereaza definitiv de Dumnezeu... poi e temporar, ca dincolo, stam la munci... shi muncile e grele, shi focul nu o sa ne arda ci ne vom chinui....

deci ia aminte pe cine crezi shi pe cine urmezi ca eu nu te pacalesc, shi Cuvantul Lui Dumnezeu este de la Dumnezeu... iar cine altfel te invatza sa shtii ca e mincinos... din tatal minciunii, din maica patimashe a patimii shi frate cu fiul faradelegii, descris mai sus... ca sa ajungi shi dumneata ciuca batailor la bătăticul shticul shtigului... mai devreme ori mai tarziu...

asha ca dumneata ar trebui sa te intrebi pentru ce nu crezi... pentru ce nu traieshti Cuvantul... shi nu aia care il fac ori macar se straduie, incearca, se chinuie, staruiesc... aia n-au probleme de indoilei... shi nu te lua dupa aia care ar vrea meru sa te mocirleshti balacindule in balta cea plina de bunastare a parerilnicilor mindoielnici shi mari socotitori oameni de shtiintya ce au invatyat doar sa viseye shi sa se ingamfe asha de chiar shi ei se cred oameni mari shi importantzi... caci cine trebuie sa se tzina mare pe sine? ne spune CLD: "cei feciorelnici trebuie sa se tzine mari" dar se refera shi la suflet dar shi la trup... aia sa ne fie noua mari.... dar la gLume e invers... e mare ala ce i-a data Balaurele sa shada pe tronul lui... iar voi pe aia ii credetzi...

dar nu se poate sa faci rau crezand ca faci bine, shi nici sa crezi ca faci bine dar defapt sa faci rau, ci e simplu:

Dumnezeu e Mare shi Bun shi Milostiv shi iubitor de oameni
iar
cel rau e mare mincinos shi pizmash shi hulitor shi ingamfat, mandru increzut shi criminal shi rautacios, asha tacticos mishto.... ispititor shi viclean shi cu toate comorile furate.... pretinzand mereu ca el are dreptate shi rasculandu-te, revoltandu-te ca sa-i faci pe plac shi atunci, cand ai cazut shi ai primit pacatul, l-ai savarshit, ai ajuns in patima, atunci e dulce shi bun cu tine shi itzi da noroc de la moloh shi multa pace... dar aia e pace cum da oamenii, pe cand pacea de la Dumnezeu este o lupta nesfarshita... prin rugaciune shi milostenie shi rabdare in umilintze de duh shi infrangeri de inima... deci asha vine Pacea shi Mila de la Dumnezeu.