View Single Post
Vechi 09.02.2009, 15:38:27
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

in concluzie, cititzi de la Cuvantul lui Dumnezeu, de la cele 7 Trambitze, shi spulberatzi-va astfel facandu-va procesul interior, pe ereticul-sectantul-ortodox interior... ca sa ajungetzi fii ai luminii... caci oamenii gLumii cand a venit Lumina in lume au ales intunericul... shi au intrat cu totzii pe poarte cea laraga caci "plin este iadul de mancare, neascultare shi desfranare" ne spune CLD iar preasfanta Nascatoare de Dumnezeu spune shi ne indeamna sa nu mai mancam carne:

"nu mai mantcatzi carne, nu mai mantcatzi carne, nu mai mantcatzi carne"

shi face referire la multe... la propriu dar shi la figurat shi la multe sensuri scripturistice... la credintza indemnandu-ne....dar:

(sf Ap Pavel:) "daca dragoste nu am, nimic nu sunt shi la nimic nu-mi foloseshte" daca asha avea credintza sa mut shi muntzii sa scot totzi diavolii, sa-mi dau trupul sa fie ars ori cineshtie cate ash face...

caci lumea toata daca ash mintui-o shi-mi pierd astfel sufletul meu ma dovedesc neintzelept shi absurd sau daca cashtig lumea toata, ii fac pe totzi ortodocshi, dar imi pierd sufletul meu ca shi scariotul ori ca altzii... ce pot sa dau in schimb pentru sufletul meu?

deci chibziuntza shi calea cumpatarii, adica sa alegi din doua rele, raul mai mic, adica asha incat sa nu-i faci rau aproapelui shi tu sa nu cazi in mandrie shi lepadarede Dumnezeu... shi nici dragostea sa n-o pierzi pentru slava de la oameni caci daca ai luat rasplata de la oameni atunci ce mai ashteptzi de la Dumnezeu? CE?

cam lunga concluzia, dar ideea este ca nu trebuie sa te temi ci de Dumnezeu teme-te shi sa luptzi pentru Adevar, caci nimeni nu are putere sfanta decat pentru Adevar shi nu impotriva Lui... asha ceva ne invatza sf Ap Pavel...