View Single Post
Vechi 09.02.2009, 16:21:45
antoniap
Guest

Implicit

As vrea sa stiu ce scuza, motiv sau vina a invocat patriarhul Alexei al Rusiei pentru a-l caterisi pe episcopul Diomid. Si acel episcop era cumva eretic? Da, sfintii vor fi biruiti, de aceea nu ma mira ca unele minuni ale parintelui Gabriel Nicu sunt gresit intelese. Si Sfanta Teodora se ridica in aer prin puterea rugaciunii, iar sfantul Marcu de la Atena primea hrana de la ingeri si ar fi putut muta chiar si muntele din loc. Or fi fost si ei vrajitori?

Daca anul trecut , cand a aparut cartea parintelui Gabriel, parintele Iustin ar fi stat de vorba cu crestinii parintelui Gabriel si ar fi semnalat aspecte pozitive si negative, l-as fi crezut. In cartea respectiva se accentuau multe aspecte reale cu care ne confruntam acum. Hotararea cu care si-a exprimat parerea despre parintele Gabriel, negandu-l ca om duhovnicesc, mi-a starnit dubii. La negat si atat. Fara alt argument decat numele Sfintiei Sale.

Demersul actual al parintelui Iustin ar fi avut sorti de izbanda daca ar fi fost initiat anul trecut, atunci cand a aparut cartea sau imediat dupa aceea. Fiind initiat abia dupa ce au inceput sa se distribuie documente cu microcip, am MARI REZERVE si pana la proba contrarie nu mi le spulbera nimeni!

Credinciosii ,,ereticului" parinte Gabriel n-au acceptat nici carduri, fiindca au fost informati la timp.