View Single Post
Vechi 09.02.2009, 18:05:57
arkash arkash is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
totusi, eu nu inteleg de ce sotia ta vrea sa divorteze, si de ce tu esti de acord.

spune-ne si noua motivul pentru care ea nu mai vrea sa fiti o familie. "celalalt" nu e viabil, ca s-a intors la familia sa, nu-i asa?
Am primit deja citatia in care se mentioneaza de existenta unor certuri in familie (e drept, au mai fost) si in care se subliniaza ca vina este reciproca.
Declaratia reclamantei sustine ca ne intalnim numai sa discutam situatia copilului (in aproape 5 luni daca ne-am intalnit in total 1 ora); se mai mentioneaza ca discutiile degenereaza in certuri (nici nu aveau cand sa fie, mai ales ca intalnirile se petreceau in interiorul unei institutii si orice incercare de comunicare cu ea era imposibila intrucat nu era nici locul si nici momentul);
Credeti-ma, nu stiu de ce aceasta femeie (mama copilului meu) nu accepta crucea care i-a dat-o Bunul Dumnezeu; de ce oare spune ca Tatal Ceresc a ajutat-o in ultimele luni sa-si creasca copilul (singura?) si Ii intoarce spatele???????
Sunt doar niste nelinisti si intrebari ale mele si incerc sa caut un raspuns.
Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, va rog din suflet sa nu ezitati!!!
As vrea din tot sufletul ca povestea asta sa aiba o continuare fericita si sa nu sufere nimeni!
Doamne-ajuta!!!!!!!
Reply With Quote