Ma bucur de siguranta ta: Dumnezeu ne-a adunat pe forum, Dumnezeu ne-a trimis in strainatate, Dumnezeu asta, Dumnezeu cealalta! Dumnezeu ne-a facut liberi si ne lasa liberi asa ca-i putin probabil sa fi facut El toate astea. In viata noastra se amesteca insa f. des altcineva care numai liberi nu ne vrea. Faptul ca esti pe un forum cu titlul CRESTINORTODOX nu inseamna ca nu te-a putut aduce aici cel rau sau ca de aici nu poti pleca mai inselat decit ai fost! Iar raspunsurile la
intrebarile si cautarile noastre pline de framantare, suferinta si lacrimi!!! date de semenii nostrii nu trebuie sa vina de la Dumnezeu nici ele! Si in majoritatea lor...nici nu vin (parerea mea)
In ceea ce priveste
[COLOR=red]raspunsurile mele nu le luati deloc a fi venite de Sus[/COLOR] prin intermediul meu chiar daca va plac sau mai ales cind va plac (lucru rar, pentru ca de obicei nu plac

) sint atit de pacatos incit
cu siguranta nu Dumnezeu va da raspunsul prin mine!
Anca de muncit muncesc prea mult (dar nu ca vreau ci pentru ca-s obligat) de strins nu am strins inca ceva pentru ca de risipit risipesc cam mult! Refereirea mea era ca "nu te-ai realizat" in strainatate (ca si mine)fiindca altfel nu te lipeai de biserica. Ma insel?