Pai da, dar noi nu stim decat o jumatate de poveste. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar de unde stim noi ca in realitate arkash e asa un miel de bland pe cat pare aici pe forum? Eu inca nu am vazut, nici nu am auzit de femeie sanatoasa la cap, dar si nesanatoasa la cap, sa vrea cu dinadinsul sa isi creasca singura copilul. In afara daca simte ca pur si simplu nu se mai poate trai cu sotul.
Poate daca am auzi si ce are ea de spus, altfel am vedea povestea.
Citat:
Credeti-ma, nu stiu de ce aceasta femeie (mama copilului meu) nu accepta crucea care i-a dat-o Bunul Dumnezeu; de ce oare spune ca Tatal Ceresc a ajutat-o in ultimele luni sa-si creasca copilul (singura?) si Ii intoarce spatele???????
|
Crede-ma, cand o femeie spune asta inseamna ca s-a simtit foarte ranita cat a fost cu sotul ei.
Mai bine ti-ai analiza atitudinea fata de ea. Nu cumva acele certuri de care pomenesti au fost de fapt scandaluri? Nu cumva aceste scandaluri s-au petrecut in fata copilului? Nu cumva la manie ai fost violent? Nu cumva ai terorizat-o psihic? Din simpla cearta nu se desparte nimeni.