Subiect: Rugaciunea
View Single Post
Vechi 10.02.2009, 08:12:58
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu stiu cine nu te-a inteles, dar rugaciunea ar fi stearpa si fara sens , si-ti dau dreptate, pentru ca prin rugaciune, prin gandul bun ii unim si pe ceilalti cu Dumnezeu. Egoismul, individualismul n-au nimic in comun cu cel ce se roaga, pentru ca , altfel rugaciunea e pierdere de timp, un fel de a ne afla in treaba.
[SIZE=3][COLOR=green]Regret Cristi, că trebuie să-ți spun, dar ești superficial. Dacă ai fi avut răbdarea să citești această parabolă, povestioară cu tâlc, n-ai mai fi vorbit aiurea despre "egoism și individualism", că autorul nici nu pomenește despre așa ceva. Ai fi văzut și tu că, în timp ce primii doi au spus rugăciunea stând pe scaun, al treilea, în timp ce se ruga, și-a mișcat fundul spre tablou, a schimbat lița arsă și-n felul acesta s-a reaprins lumina. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Este clară ilustrarea combinației rugăciune+acțiune.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Când am vorbit eu despre rugăciune+acțiune am ilustrat cu exemple din viața elevilor care merg la biserică să se roage să reușească la examene, numai că mulți dintre ei nu pun mâna pe carte să învețe... [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Niciodată n-o să vină Dumnezeu să pună liță la tablou, să învețe în locul elevilor leneși ori să aducă un sac cu bani celul ce se roagă să aibă o casă... [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Vezi că și la subiectul "Povești cu tâlc" am postat, mai devreme, o parabolă tot despre rugăciune și puterea rugăciunii.[/COLOR][/SIZE]