bani utilizatzi:
"Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de a doua arătări, așa precum este scris în cartea Mea. Nu acest trup sunt Eu. Aceasta este o trâmbiță din care Eu trâmbițez în vremea aceasta ca să vestesc peste voi toate câte vor fi în zilele ce vin. " N-avem nevoie de prooroci , sunt destui cei adevarati.
[COLOR=red]asha este, un singur prooroc, Domnul, Hristos-Duhul... spune mai incolo in Cuvantul Lui Dumnezeu... deci Hristos este proorocul lui Dumnezeu shi a vorbit prin Trambitzele Sale shi ami vorbeshte inca, precum este SCRIS in Apocalipsa.[/COLOR]
Nu acest trup sunt eu . Cred ca Hristos nici nu-i baga in seama pe cei ce cred ca trupul unei femei este El, ar tace si nu le-ar raspunde in felul asta.
[COLOR=blue]poi trupul unei femei l-a adus in Lume ca mantuitor, deci nu este vorba de deiscriminare, ci este vorba in text ca nu este Hristos Verginica, OLUL ci DUHUL, deci e vorba ca nu sf. Verginica vorbeshte shi nici duhul rau ci de la Hristos este Cuvantul Lui Dumnezeu, de la Dumnezeu Tatal.[/COLOR]
Cat despre semnatura lui vsovi. In ea sunt aratate pacatele forumistilor,glumilii lor, orbirea , ura , invidia,
[COLOR=seagreen]daca pana aici recunosc ca e corect ce vezi, dureri de ale mele shi ale altora ce se mai regasesc pe ei inshishi in ele, in cuvintele meshteshugite din semnatura, totushi[/COLOR]
probabil increderea in vise si sfintenia lui vsovi ,
[COLOR=plum]aici trebuia sa pui ghilimele:[/COLOR]
[COLOR=plum]"probabil increderea in vise si sfintenia lui vsovi" pentru ca nu cred in naluciferizareaSF shi am recunoscut mereu ca-s un mirean pacatos din BOR[/COLOR]
nationalismul, ajutorul de la gigi necanonizata probabil cu trupul la cer luata,
aici e chiar corect dar e mama Gigi shi nu e luata cu trupul la Cer ci cu sufletul, cu Duhul, la Domnul, iar ca nu este canonizata asta nu o face mai putzin sfanta... ca doar a murit, a trecut la cele veshnice, parca in 1980.
2 Fii ,
[COLOR=darkorange]dar voi n-atzi priceput cum vine asta, caci al doilea este ca un fiu ori frate pentru al Doilea care este Hristos-Dumnezeu-Fiul, Fiul Tatalui shi al Maicii Preacurate pururea Fecioara Maria, al OM-ului, iar al Treilea, este Hristos-Duhul... deci iata cele Trei Puteri Cereshti, Trei Vointze, shi un singur Dumnezeu cu doua firi, una omeneasca shi una dumnezeiasca, ambele desavarshite, caci ambii Fii au spus, faca-se Voia Ta Doamne, Parinte. shi asha purcede Duhul Sfant de la Tatal, din Ceruri prin Botez de la Ioan shi Daruit atunci de Tatal, shi Desavarshit de Fiul prin purtarea Ascultarii shi Crucii shi astfel dupa inviere devenind desavarsit, shi apoi suflat peste ucenici shi apostoli: "Venitzi de luatzi duh sfant... carora..." shi asha devenim shi noi copilashi shi fii shi fratzi ai Domnului prin Desavarshire. [/COLOR]
3 Vointe- voia3 Ta
[COLOR=blue]da, Trei vointze care prin ascultare devin UNA, VOIA OM-ului, a Tatalui shi a Maicii Fiului, care este prima shi a patra pe linie Ierarhica, Prima langa Tatal shi a patra prin sfanta smerenie desavarshita.[/COLOR]
, sinuciderea sau autoprigonirea.
[COLOR=red]iar acolo e vorba de ispita de a judeca si a judeca pe cel ce judeca... luand locul lui Dumnezeu ca sa ispiteshti ori sa faci rau ori sa razbuni devind astfel un suicigash din suicigashk Duhului shi desavarshirii... deci inhaitarea cu cel rau... relatzia cu cel rau pentru noroc ori ca sa fi shi tu asemenea fiului Babilonului shtiintzific shi fantasmagoric shi gomoric al sodomitzilor ce umbla cu matura shi cu soda calare pe matura inghitzind asha camila-caMila ditamai tona de minciuni shi uraciuni shi rautatzi pe care le shi savarsheshte in timp ce stracoara el tactico-mishto tzantzarii... ca zice ca ne pazeshte de eretici, shi sectantzi, dar pe el nu se vede, pe ereticul-ortodox interior shi sectant... shi fariseu asha ca a fost vrajit shi nalucifariferizat de LUCIFER shi rebelii sai poamele bertatzii faradelegilor shi rascoalelor... din nemultzumire de prea mult bine, asha ca porcul care piere de prea mult bine, asha shi noi,[/COLOR]
suntem satui! zic ei, dar nu shtiu ca defapt le este foame de savarshirea pacatelor shi faradelegilor... ca sa le faca, apoi sa shtie shi apoi sa insemne cu && (caci 666 ori 77 nu se vede shi e invartoshat asha ca un fagash ca o ispita pe unde spun ei ca ar veni Dumnezeu, nu, pe acolo se intra in ispita! in indoiala shi in lepadare shi ingamfare, caci daca ai noroc de la zmeusul noroc, shi eshti full de averi atunci itzi permitzi ca sa fi indoielnic asha ca shi cum ai fi mare credincios, deci itzi permitzi, de aia.)
|