Citat:
În prealabil postat de ionela7
Dragule eu cred in Iisus Hristos, El e singurul Dumnezeu intrupat pe care il recunosc, cred in Sfanta Scriptura, cred intr-una sfanta si soborniceasca si apostoleasca biserica (care nu e cea de la pucioasa in mod sigur). Cum adica sunt eu prooroc mincinos? [COLOR=red] Poi[/COLOR] ce am proorocit eu mai vsovi? Nimic. Nu am o asemenea cadere sa fac proorocii, nu sunt nici mama gigi nici sfanta tanti verginica  . Sunt un nobody, nu te mai impiedica de mine.
[COLOR=red]... altfel te papa gLumeail... [/COLOR]
[COLOR=black]  Cineee? Cine ma papa??  gLumeail ??? [/COLOR][COLOR=black]  [/COLOR][COLOR=black]Deja lesin de frica! [/COLOR]
[COLOR=black]Doaaamneeee!!!! mare e gradina Ta!!!!!!!!!![/COLOR]
[COLOR=black]Cat despre semnale, nu eu le trag, sunt scrise in Biblie. Singurul meu merit e ca am facut copy/paste. Eu personal nu am nevoie de scriptura puciosilor, mi-ajunge Sfanta Scriptura. [/COLOR]
|
poi draga Ionela7, foarte bine faci, cum faci dumneata, nu te clatesc cu indraptari de la starea ta, dar dumneata crezi ca proorocul mincinos vine de se arata shi se bate in piept, iata eu sunt proorocul mincinos? NUUUuuuuu, el e fericit cand ii papa cineva otrava... prin barfa, prin ce ishi minte singur omul sieshi ca un fel de autobarfa ca sa traiasca in minciuna... deci draga mea, nu te condamn ci spun ca sa avem grija caci shi noi inshine suntem mereu sub sabia lui damocles de a fi noi inshine ca nishte prooroci mincinoshi...
spui ashea:
(care nu e cea de la pucioasa in mod sigur)
dar dumneata shtiai ca doar Bisericile ce traiesc in proorocie sfanta sunt Adevarate? sunt in UNA biserica a Domnului Cereasca shi Pamanteasca din loc in loc? deci e in mod sigur shi aceea de la Pucioasa shi aceea de la Recea, de la Vladimireshti shi altele shi asha cum e shi BOR, ori alte patriarhii shi sfinte sinoade...
dar dumneata bine faci, decat sa primitzi vre-o naluca, vre-un drac, un duh necurat ori rau, mult mai bine este sa "pashtetzi iarba pe care o cunoashtetzi!" caci asha ne invatza CLD, deci nu se supara pe cei din smerenie nu primesc ushor ceea ce nu cunosc shi daca ar fi de la DUMNEZEU... caci multzi s-au inshelat primind o lumina sau un inger al nedreptatzii sau un drac sau un vis sau ceva ce i-a inshelat shi i-a amagit shi i-a mandrit shi i-a cazut in inshelarea cea mare a NALUCIFARIFERIZARII-SF...
deci nu-i asha bai... ca nu primeshti... dar fereshte-te sa osandeshti... ori sa batjocureshti... caci piatra lepadata de zidari v-a ajunge in Capul Unghiului... shi n-ai dori sa fi printre aceia care au lovit in tzepushe...
nu-i ashea Saule?
caci l-a intrebat Domnul :
"Saule, Saule, pentru ce ma prigoneshti?"
deci vezi cum a fost Mantuitorul un fiu Bun al Lui David? ashea!