Subiect: Ce este stiinta?
View Single Post
Vechi 20.12.2006, 01:31:48
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jeniffer
"lumea este de doua feluri:materiala si spirituala." Spiritualitatea fantastica nu trebuie crezuta realitate, adica miturile si basmele ca fiind informatie despre istorie (nici o relatie cu sistemele politice si dictatorii trecuti).

Stiinta inseamna cunoastere, ea este naturala si a dus la descoperirea unor substante periculoase si utilizarea lor. Astazi se cunoaste acest efect negativ, citi sint cei care vor lua masuri imediate, nu depinde de zeu.
Cand iubesti in tine sant numai reactii chimice asta vrei sa spui ca tu esti o reactie chimica si nimic mai mult??????? Eu nu te cred si chiar si tu simti ca ceva e mai mult dar sa stii ca esti libera sa crezi ce vrei.Ce fel de DUMNEZEU ar fi, daca nu near lasa sa alegem singuri atunci nar mai fi Dumnezeul care il stim noi adica BUN SI DREPT.Multi oameni de stiinta cred IN DUMNEZEU si descopera mai departe, dar stiu ca cu stiinta nu pot face totul.Sa stii si tu ca in puterea omului sta, puterea de a se distruge sau nu.Legamantul facut de DUMNEZEU cu Noe.
Reply With Quote