Citat:
În prealabil postat de
ionela7
Vsovi draga tu maltratezi atat de tare limba romana incat fac eforturi considerabile sa inteleg ce vrei sa spui. O sa citesc prostiile alea si o sa iti spun clar de ce sunt prostii. Doar rasfoind si citind pe diagonala topicul asta am simtit si inteles si stiut ca sunt niste enormitati si niste aberatii dar daca trebuie o sa incerc sa argumentez in limita timpului disponibil (la modul succint, ca oricum s-a ocupat suficient maria margareta 
).
Citat:
În prealabil postat de Florina77
Nu esti singura care te straduiesti sa intelegi ceva din scrierile agramate si lipsite de logica ale unuia care face pe Apologetul Cuvantului lui Dumnezeu care de 60 de ani vorbeste continuu, interminabil.
Daca tot "vorbeste" de peste 60 de ani, de ce nu-si face singur apologetica, ci are nevoie de asa ucenici neinstruiti?
Tocmai "Cuvantului", are afirma la LIMBA ROMANA e limba celor din cer si cea de la inceputul lumii (nu zic ca nu-i asa, ca cine stie care o fi adevarul in aceasta privinta), te-ai gasit, VSOVI, sa-i faci apologetica agramata? Vezi-ti lungul nasului si limitele de exprimare si lasa pe altii, care macar stiu limba romana corect, sa vorbeasca despre acest subiect !! Poate ii intrebi, totusi, si pe puciosi daca le convine o apologetica aiuritoare si agramata !! Ca nu faci altceva decat sa indepartezi pe oameni de "Cuvant", nu sa-i apropii.
|
cine sa-shi vada de lungul nasului? ionela7 sau stimabilul? ca n-am intzeles cui te adresezi... ba am intzeles, mie.
Cum ii indepartez? prin faptul ca nu folosesc limba Romana corect? Poi am o reminiscentza de pe timpul cand nu se putea scrie cu caractere romaneshti, șîâțâ, shi nu shtiam ca e interzis de a-mi spune parerea neindoielnica shi ca pentru asta trebuie sa cer aviz de la "pucioshi" cum le spunetzi voi... celor din Sfanta Cetate a Noului Ierusalim.
cred ca te-a batut Domnul ca m-ai criticat, nu m-am suparat, dar nici dumneata draga Florina77, nu prea shtii limba romana ca eu nu pot sa pricep propozitzia asta cu toata "englezna" mea de balta: <<Tocmai "Cuvantului", are afirma la LIMBA ROMANA e limba celor din cer si cea de la inceputul lumii (nu zic ca nu-i asa, ca cine stie care o fi adevarul in aceasta privinta), te-ai gasit, VSOVI, sa-i faci apologetica agramata?>>
nu shtiu ce inseamna apologetica shi nu e agramata ci e anagramata... pentru cine cunoashte... din Tainele... rebusurilor
ca mai scap nishte gresheli de ortografie evidente e adevarat, shi ca ma dor shi pe mine dupa ce recitesc, asta e partea a doua... dar ma intreb, voi apologetica cui o facetzi daca pe Hristos-Duhul nu-L primitzi?
spui ca scriu aiuritor? poi asha scriu cum sunt, ce sa fac, cum ma vezi dumneata... "ai-urit-or" adica am mancat
usturoi(ai) pana am ajuns un
"urit" ca
ro-manii nu ma cred shi se indoiesc invartoshind mereu Calea-Adevarul ce duce la Viatza... adica din romani ajung
ormani shi daca mai pui shi M in fatza shi T la urma, caci mereu acolo sunt trimis atunci iese
MormaniT... shi nici asea nu-i rau... decat dace e din ala al mortzilor ce-shi ingroapa mortzi lor...
deci ma iarta, ca shi pe tine te-am indepartat de Cuvantul Lui Dumnezeu facand o apolo-getica aiurit-oare shi ag-rama-Ta a lui Hristos-Duhul... ma iarta Florina77 pentruca dumneata ai asha un prenume frumos...
ce este aia apologetica? sa nu fie ceva in genul lui apollion ori abaddon, ca atunci e de rau... ca prin apocalipsa scrie ceva rau... despre ala scris pe elineshte shi pe evreieshte.