10.02.2009, 17:32:56
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de baniutilizati
Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de a doua arătări, așa precum este scris în cartea Mea. Nu acest trup sunt Eu. Aceasta este o trâmbiță din care Eu trâmbițez în vremea aceasta ca să vestesc peste voi toate câte vor fi în zilele ce vin. " N-avem nevoie de prooroci , sunt destui cei adevarati.
Nu acest trup sunt eu . Cred ca Hristos nici nu-i baga in seama pe cei ce cred ca trupul unei femei este El, ar tace si nu le-ar raspunde in felul asta.
Cat despre semnatura lui vsovi. In ea sunt aratate pacatele forumistilor,glumilii lor, orbirea , ura , invidia, probabil increderea in vise si sfintenia lui vsovi ,nationalismul, ajutorul de la gigi necanonizata probabil cu trupul la cer luata, 2 Fii , 3 Vointe- voia3 Ta , sinuciderea sau autoprigonirea.
Citat:
În prealabil postat de Florina77
A aparut inca unul cu pseudonimul de "baniutilizati" care incepe asa "Eu sunt Cuvantului lui Dumnezeu..." Ei nu, zau?
Si daca "vorbirea in limbi" a lui VSOVI o intelege, inseamna ca avem de-a face cu inca un penticostal, iar asta pe un forum crestin ortodox.
Si ce spune VSOVI?
Pai arata "pacatele forumistilor". Iata cine se da de crestin iertator, pe fata, dar pe ascuns ne ponegreste.
Arata "glumilii lor" ! Alo, limba romana, a plecat de acasa ???
Arata "sfintenia lui VSOVI". Imi pare rau, sfintia ta, ca nu mi-am dat seama de ea.
Arata "sinuciderea si autoprigonirea". Atitudine evident crestina !!!
Si pe "gigi necanonizata probabil" - sigur necanonizata!
Sau pe "gigi probabil cu trupul la cer luata" - mai mult improbabil, ca dupa 7 ani de la moarte, cand s-a facut deshumare, era inca acolo, in mormant, cel putin asa afirma ucenicii ei. Si-o fi luat zborul dupa aceea?
|
a uitat omu' un " la inceput de citat shi il iei la rost... poi uite eu imi cer scuze ca am scris "bani utilizatzi", deci i-am pocit nick-ul data trecuta, ai zice ca-i mica greshala, dar vezi shi un caracter "space" poate face mult rau... te dezbina de tine insutzi... iar o "Imparatzie dezbinata in ea insashi nu dainuieshte", deci vezi cat de rau am greshit cu un singur spatziu pus fara ca sa observ, de z nu mai zic, dar shi cu ala am greshit chiar daca probabil am adus un plus de corectzie? Deci imi cer scuze domnule baniutilizati
|