View Single Post
Vechi 10.02.2009, 17:50:23
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florina77 Vezi mesajul
Si daca "vorbirea in limbi" a lui VSOVI o intelege, inseamna ca avem de-a face cu inca un penticostal, iar asta pe un forum crestin ortodox.
interesanta incercare de a ma face penticostal prin ricosheu?

cum ai nascocit asta? de unde ai priceput dumneata ca ash fi penticostal? eu nu shtiu cum sunt penticostalii ca n-am avut de aface, dar dumneata se pare ca ii cunoshti din moment ce shtii ca doar aia pricep ce scriu eu... deci iata cum dumneate eshti asha un fel de hotzul care striga hotzii, dar nu direct ci prin ricosheu, asha ca nebagat de seama sa ma mocirleshti nitzelushi ca asha fi sectant shi ca atare sa se fereasca de mine ca de lepros... poi draga Florina77, daca dumneata ii cunoshti nu cumva dumneata ai adus virujul?

deci te iert ca iar ai vrut sa pui "potzoc de noapte pe mine" ca asha ne jucam noi cand eram mici, potzocul de noapte fugea shi punea pe altcineva shi care ramanea asha peste noapte ala era "potzoc de noapte"

potzoc era asha un motan inervant care bantuia acoperishurile dupa cautand Pisica aia care a mancat proorocia Lui Veronica... de la Vladimireshti....

deci vezi dumneata cat de complicate sunt lucrurile...

dar chiar, cum ai dedus dumneata ca e vorba de penticostali? adica totzi e la fel, sectantzi, eretici, totzi o apa shi-un pamant... poi asha zice shi Domnul, dar pe El nu-L crede nimeni, fiindca El nu judeca probabil de aia... pe cand gura lumii e sloboda, shi pe la radioshantz se zic mereu shtirile ca sa apara din cand in cand, la rubrica noutatzi chipul marshav shi spurcat al antichristului... shi acela impreuna cu arhiconul gLumeail se va autoinscauna cu participarea patriarhului intr-o splendida biserica shi cand ishi va face semnul crucii dandu-zhi jos manushile, Patriarhul v-a observa ca are copite la ghiare shi atunci v-a marturisi ca acela este antichrist, iar antichrist deconspirat il va omori... iar in simbolul credintzei, pe care il va modifica, acolo unde este scris despre Domnul Hristos, se va recunoashte doar pe sine... (ceva de genul asta ne spune sf Lavrentzie)