Subiect: secte
View Single Post
Vechi 10.02.2009, 19:34:44
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FieRRy Vezi mesajul
succes ai fost singurul care ai inceput cu jigniri la adresa altor confesiuni si inspecial mie. deci cand imi ai sa-mi dovedesti scriptural si teologic ca ortodoxia tot ce are in ea este biblica atunci ai sa imi ma faci sa fiu convins. dar daca nu poti si decat sa arunci ceva la plesneala din Biblie sau din alte carti care nu au fundament pe Biblie sa nu mai spui nimic. am uitat sa iti reamintesc suntem pe forum la sectia SECTE deci vorbim liber nu ca esti tu ortodox si ca ai chef sa vorbesti cum vrei tu, ca ai tu dreptate in tot ce faci.
1)dragul meu,eu nu atac daca nu sunt atacat...asa ca citeste dialogul,nu "de AICI IN SUS" ci de acolo de unde am inceput sa postez eu la acest subiect...asa ca TE ROG :ATENTIE!!!
2)nu am de gand sa-ti demonstrez tie nimic,iar daca incerc sa fac ceva (sa demonstrez) O FAC PENTRU CEI CARE SUNT CA MINE insa in mod indirec...ca am dreptate D-zeu stie,insa cert este ca sunt de parere cu toti aceia care au trait de la HRISTOS pana azi, si nu cu cei care fac parte din celelalte NEAMURI pentru nici ei nu sunt siguri pe ce fac si vb.
3)nu am facut discriminare decat acolo unde am fost provocat,(ps.NU-MI PLACE CUV.SECTE,) dar arat "calitatile" si defectele fratilor nosti.
4)DIN CE AM VB CE CREZI CA ESTE IN AFARA BIBLIEI?
5)TU ESTI SECTAR? DE CARE NEAM? te intreb ca sa vad ca unde te-am jignit.
Reply With Quote