10.02.2009, 20:30:45
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de 14carol06
Fratilor,cautati sa mai intrati si pe alte sit-uri si o sa vedeti ca nu e chiar asa.Spre exemplu CROSS.TV ,unde am deschis si eu un canal si unde mi s-au alaturat in rugaciune si musulmani, si budisti
,si de alte religii.In fapt toti dorim mantuirea,pacea si linistea!
|
[COLOR=green]Ca profesor, am în clasele la care predau, copii de diferite naționalități și credințe. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Chiar i-am îndemnat pe colegii de forum, să privească jocul copiilor. E poate cea mai pură formă de tolerață, iubire, înțelegere, prietenie. Pe ei nu-i interesează decât să se simtă bine și se simt până în momentul în care suflețelele lor le sunt inveninate de ură și răzbunare. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce se întâmplă mai târziu, de ce acești copii se transformă în niște fiare care strigă, precum unele voci de aici, de pe forum, că am fi în război cu catolicii sau cu nu știu care alte comunități religioase, e "rodul" educației de acasă și-apoi a bisericii pe care o frecventează.[/COLOR]