Citat:
În prealabil postat de sia
Regret ca treci prin asa grea incercare ..dar te -ai gandit daca ai facut totul pt a o intoarce din drum ? pt o iubire si -un copil trebuie sa lupti ,nu te lasa ! Tu ai un atu ,ca sa zic asa , in fata ,,cavalerului ,, esti tatal copilului ei .. Iarta-ma daca nu sunt pe faza ..dar asta e sfatul meu :niciodata nu e prea tarziu ,lupta-te pt ei .
|
Poate n-am facut totul, dar macar incerc sa accept situatia creata de altii.
Stiu, nu imi este usor sa trec peste astfel de momente dar pana acum orice incercare de impacare a fost ca un simplu foc de paie. Mi-a rams numai rugaciunea si nadejdea in Bunul Dumnezeu. E singurul meu ajutor in aceste conditii. Nu pot cere cuiva sa ma iubeasca, nu pot cere copilului meu sa ma sune sa intrebe ce fac.Am ramas doar cu speranta si cu dragostea fata de familie.Pot spune doar ca-i iubesc, incerc sa iau legatura cu ei si-i astept cu bratele deschise. Din pacate a intervenit o alta persoana care-i "iubeste", care si-a parasit familia, si care face absolut orice ca sa-si vada implinite dorintele (asa cum a si declarat in fata parintilor sotiei). Mie nu-mi ramne decat sa iert, sa accept si sa sper ca intr-o buna zi toate vor intra pe fagasul normal.
Nadajduiesc intru Tine Doamne si ma rog sa fii bland in judecata Ta.
Milostiveste-Te fata de noi pacatosii si lumineaza mintea noastra.
Doamne-ajuta!