Subiect: Mandria
View Single Post
Vechi 11.02.2009, 00:54:35
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alx Vezi mesajul
Ingaduinta, toleranta, etc. e ceva ce poate fiecare ar trebuie sa aiba, de acord; ma stradui, dar, in unele mesaje se strecoara si unele reprosuri mascate, care tind a nu aproba modul antisocial / antiuman /anticivilizat din diferite situatii din viata. Inima e o pompa din cate stiu :) Tot in creier se nasc sentimentele.

Este foarte important ca te straduiesti. Ma bucur pentru tine. Cat despre organul anatomic numit inima, ai dreptate, este o pompa. In acceptiunea crestina, cuvantul "inima" se refera la scanteia de Dumnezeu care ne tine in viata si care contine toata informatia universului, tot adevarul, toate raspunsurile si adevaratele valori care ne confera statutul de om. Apropo, ordinea reala nu este intrebare-raspuns ci raspuns-intrebare. Raspunsul exista dintotdeauna, doar intrebarile se pun din cand in cand. Eu la aceasta inima m-am referit. Despre aceasta "mama" am facut vorbire. Daca iti apleci un pic urechea s-ar putea sa auzi un scancet. Inseamna ca "mamica" e trista. Imbratiseaz-o, varsa o lacrima, cere-i iertare. Ea te va ierta intotdeauna. Nici nu stii cata bucurie vei simti, cata liniste, cat echilibru, iar creierul isi va pleca privirea stanjenit. Siant alaturi de tine.
Reply With Quote