[SIZE=4]Intai de toate UITAM ce SUNTEM: CHIPUL lui Dumnezeu! Iar la "asemanarea" cu Dumnezeu trebuie sa lucram sa ajungem! Nu mai avem mintea atintita la El... nu ne mai raportam la Dumnezeu asa cum patriarhii Vechiului Testament o faceau si aveau toata binecuvantarea Lui... Caderea omului de azi de aici vine... din inlocuirea lui Dumnezeu cu PUTEREA proprie... Increderea in sine ne duce la indepartarea de Dumnezeu... si de aici toate lipsurile... Il percepem pe Dumnezeu azi ca pe un lucru inutil in viata noastra sau ca pe o piedica... nu mai cerem cu credinta "inima curata zideste intru mine Dumnezeule si duh drept innoieste intru cele dinlauntru ale mele"! Daca am avea inima curata am fi plini de IUBIREA lui Dumnezeu! Si am fi in perfecta armonie... dar noi ne privim pe noi in raport cu cei de langa noi... facem diferente si ne aratam "puterea"... aceasta intrecere ne scade si ne duce in haos... nu mai avem nici pace sufleteasca nici liniste cu cei din jur... Oare Tu Dooamne pt ce Te-ai rastignit pt noi daca nu ca sa ne faci ca Tine? De ce ti-ai dat viata pt noi daca nu ca noi sa ti-o dam Tie? De ce ai ne-ai iertat pacatele prin sangele Tau nu pt.ca noi sa ne jertfim si sa facem cu aproepele cum ai facut Tu??? De ce mori o, Iisuse, de fiecare data cand pacatuim? de ce plangi pt noi? CAnd ai sa zambesti de bucurie ca suntem pe drumul bun? CAnd iti vei sterge lacrima ca noi ne intoarcem si Te cautam??? De ce atata mila pt noi cei care Ti-am intors spatele??? de ce ne iubesti pe noi cei ce nu Te ascultam nicio secunda??? Cat e de mare mila Ta??? Cat ne mai poti rabda??? [/SIZE]
[SIZE=4]Si totusi omul ramane indiferent fata de orice suspin de durere al Domnului pt el la orice greseala.... desi aude suspinele Lui, trece nepasator... Cand Il vom IUBI din TOATA fiinta, toata puterea, din tot cugetul...???? intr-atat am ajuns sa ne ridicam impotriva Lui si sa Ii reprosam ce nu ne convine... ne aratam mai destepti decat El... Cel Ce a facut TOATA lumea... [/SIZE]
[SIZE=4]Doamne trimite MILA Ta peste noi![/SIZE]
|