View Single Post
Vechi 11.02.2009, 11:40:50
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
eu shi pe Hellen White o cred ca a fost dusa de ingeri shi ca i s-a aratat din Cer cate ceva, dar n-au intzeles ei ce au vazut, iar apoi, ai facut ei cum au crezut, dar nu de aia e bai ca nu tzin ei ca shi noi, ci de aia ca se ridica shi lovesc in Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu devenind astfel antichristi, caci daca nu era preasfanta Nascatoare de Dumnezeu demult eram distrushi de rautatzile nostre...

florina77:
Citat:
VSoVi nu e doar penticostal, adica dintre cei peste care coboara Duhul Sfant (asa zic ei) si incep sa "vorbeasca in limbi", ci e un pic si adventist de ziua a 7a, din moment ce crede ca Hellen White a fost indrumata de ingeri. (Si apropos de Hellen White, a vazut cineva cat a scris femeia aceea, sub inspiratia Duhului Sfant - asa zicea ea si o cred o multime de oameni - in viata ei? O biblioteca intreaga !!! Se pare ca "prorocita" de la Pucioasa vrea s-o intreaca la numarul de pagini scrise.)
Poate ca si Mahomed a avut viziunile de la Arhanghelul Gabriel, ca doar el asa sustine.
draga florina77, vad ca te-ai pus pe unul din scaunele inchizitoriale... foarte bine, sa shtii ca itzi shade bine, nu ma supar...

dar pentru ce afirmi ca sunt penticostal? pentru ca se coboara Duhul Sfant la fiecare Liturghie peste credincioshi? Deschizandu-se Cerurile shi Dumnezeu desfacand zagazurile milostivirii Sale? Poi tzi-am spus ca limba mea e oarecum "englezna" de balta, deci penticostalii sunt rai ca se coboara Duhul peste ei shi vorbesc in limbi? De ce ma faci penticostal, ca nici nu shtiu cu ce se mananca, nu shtiu ce inseamna... poate-mi explici dumneata ca vad ca ii cunoshti bine... shi aia asha o aliura de inchizitor ca mai ca imi vine sa te cred... dar nu te supara daca am sa-tzi spun ca sa stai departe de mine ca sa nu-mi dai virujul adus de la penticostali ori adventishti...

apoi spui ca eu cred in Hellen White shi e ceva rau, de ce? poi da, cred in ea, asha cum ash crede in orishicine, care a marturisit ce a vazut, unde a fost dus, shi ce i s-a aratat, fiindca viatza ei de incercari de a urma ceva nevointze asha cum s-a priceput ea demonstreaza ca a vazut ceva, iar cuvintele folosite shi aflate din Cer de la ingeri, cat am citit din ce a prezentat Iustin pe acest site, mie mi se par conforme cu scripturile shi le-am shi explicat dupa cum am priceput eu pe firul <Ziua de Sabat, sau sambata adventishtilor>, dar problema este ca ei, adventishtii, nu au shtiut interpreta, nu au priceput scrierile, shi semnificatziile, shi au propovaduit interpretari absurde shi cu care fireshte ca eu nu-s deacord, pentru ca ne-a invatzat CLD adevarul Adevarat... shi e clar ca sarmanii adventishti se ratacesc shi de la Cuvintele lui Hellen White, shi le-au lasat shi pe alea shi au preluat interpretari de la baptishti, caci chiar shi pe timpul lui Hellen White au facut ei o practica anapoda, asha au hotarat ei, sa formeze o practica dar nu e conforma cu scrierile pentru ca ei nu le-au priceput, nu le-au shtiut interpreta, caci degeaba au vazut cu ochii lor ca n-au intzeles ce au vazut, adica ce a vazut Hellen White, iar pentru ca sa priceapa de la Lumina ortodoxiei, n-au venit. Asha ca cum anume sunt eu adventist? asha doar ca zici dumneata? un fel de micutza torquenada?

Florina:
< Se pare ca "prorocita" de la Pucioasa vrea s-o intreaca la numarul de pagini scrise.)
Poate ca si Mahomed a avut viziunile de la Arhanghelul Gabriel, ca doar el asa sustine>

este strigator la Cer sa vorbeshti ironic shi fara nici un argument decat necredintza shi rautatea sa vorbeshti astfel pe un sfant cum e Verginica Maicii Domnului, un sfant Binecuvantat de sfintzii Trei Ierarhi.

Domnule daca mahomed a avut viziuni de la draci, ca o demonstreaza roadele cartzii lor, absurditatzile shi minciunile shi practicile shi talhariile din religia lor, ori ca la: Medjugorie, Fatima, vorbesc "fecioare" satanice, asta reiese din textele lor mincinoase, din frazele lor in care este stracurata otrava shi rautatea shi caderea shi entuziastmul bolnavicios,

dar la :
Vladimireștiul, Maglavitul, Pucioasa, Recea, Sinaia, ori iata ca shi la manastirea Petru Voda unde plange icoana Maicii Domnului cu lacrimi de mir, acolo iata este de la Dumnezeu... shi este de la Dumnezeu pentru ca noi ar trebui sa deosebim duhurile, frazele, propozitziile, sa intuim shi sa ne dam seama unde suntem pacalitzi shi mintziti shi unde se spune Adevarul... caci tot ce duce la mandrie, indoia, shtiintza fara pliniri, pizma, rautate, ura, shi a judeca noi in locul lui Dumnezeu este de la cel rau... iar unde este vorba de smerenie, umilintza, suferintza, rabdare, dragoste, cruce, curatzenie, Adevar, acolo este de la Dumnezeu...

dar voi avetzi mereu obiceiul de a mocirli asha engross, la gramada pe unii cu altzii, ca shi cum nu fiecare v-a da socoteala de faptele shi cuvintele sale...

iar un Arhitect care a judecat el asha este mai demn de crezare decat oamenii simpli care spun ce au vazut shi auzit shi simtzit? Nicintr-un caz... In fatza lui Dumnezeu nu cel ce judeca este mare ci cel ce are viatza feciorelnica shi la suflet nu numai la trup... adica aceea ce se feresc sa osandeasca... sa judece ori sa savarsheasca pacatele...

deci draga florina... pentru ce incerci mereu ca sa ma scotzi eretic?

nu tzi-am spus ca n-am citit de la adventishti mai mult decat a postat Iustin adica un citat pe care am incercat sa-i gasesc minciuni shi n-am reushit, atat, iar penticostalii nici nu shtiu ce sunt shi ce fac...deci cum ash putea sa fiu asemenea lor? in ce ma aseman cu ei? ia spune-mi dumneata...

pentru ca ash vrea sa iau aminte la glasul celor 7 Trambitze ale Domnului?

poi astea sunt ale Domnului shi nu sunt poveshti ori minciuni ci s-au intamplat la noi in tzara... ca a participat multa lume shi le-a cunoscut pe Trambitze mult popor shi multzi oameni shi au suferit prigoane shi dureri mari... deci pentru ce ii deteshti?

"Doamne, Doamne al Meu, ce cautzi Tu printre talhari?"
"Doamne, vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni"

"afara comunismu' x 8
mai bine haimana,
decat calator
mai bine huligan
decat zicator
mai bine golan
decat optimist
mai bine mort
decat comunist
afara comunismu' x 6

a fost ora 23
un buletin de stiri din Bucuresti
inceputa la timisoara prinr-o demonstrare pasnica declarata spitalului,
de catre autoritatea si fortele de securitate
revolutia romanilor s-a intins rapid in intreaga tara, armata a trecut in partea populatiei pe stazile din Timisoara, Sibiu, Bucuresti, Brasov si alte orase
nr tinerilor morti si raniti in lupta pentru libertate continua sa creasaca,

REFREN
Doamne, vino doamne
Sa vezi ce-a mai ramas din oameni. x2

Nopti lungi si triste
Acasa m-a gandesc
Si pe voi acolo va zaresc
Sunt nopti pline de groaza
Pt mine in razboi
Sunt nopti de basm acolo la voi

Si doamne pt ce?
O viata de cosmar