Citat:
În prealabil postat de Grigorie
Arhanghelul
Este important sa fii in ascultare fata de Biserica, chiar daca n-o sa ai norocul sa gasesti un preot deosebit. Ascultarea te fereste de mandrie si harul lui Dumnezeu te va proteja de inselaciunile dracilor.
Dintr-o postare a ta am vazut ca te ghidezi si dupa scrierile antroposofului Rudolph Steiner. Iata cum esti inselat de cel rau! Crezand ca gasesti intelepciune, te adapi din izvoare otravite.
|
Si daca cei care urmeaza acea Biserica gresesc ce faci???????Rudolf Steiner ma facut sa cred in Domnul Nostru HRISTOS sau mai bine spus ceea ce am gasit in cartile lui.La adevarata credinta ma adus Domnul Nostru HRISTOS si nu un Preot.Cand eram in ratacire am rugat un Preot Ortodox sa ma duca la o Manastire ear el a crezut ca am probleme.Si sa nu mai vorbesc despre cei care merg la Biserica care sant mai rai decat copii care sant la scoala care vorbesc in timpul orei.Cate lucruri nu sant mai importante pentru ei decat ce zice Preotul la Slujba:telefoanele mobile,ce spune prietena de langa ea,cine a intrat in Biserica,pleaca in timpul Slujbei ca are treburi mai importante,vin la Biserica unii ca sa se intalneasca cu altii dar nu pentru Biserica si sant multe dar nare rost sa le enumar pe toate.Sant lucruri care un Preot nu lea trait si nu poate sa le explice,cati Preoti iti pot spune care e treba cu viziunile,vazutul anumitor lucruri din viitor,anumite trairi interioare care numai tu le simti si dece le simti.Un Preot ar spune ca astai voia LUI DUMNEZEU sau ca misterioase sant caile Domnului dar o explicatie nu poate sati dea ca el nu stie decat ce a invatat la seminar si cam atat.Nu spun ca nu sant si Preoti care stiu mai multe decat se vede cu ochiul fizic dar ii poti numara pe degete, cred ca de asta se spune: sa nu faci ce face Preotul,sa faci ce spune.Si merg la Biserica Ortodoxa in fiecare Duminica si sarbatoare care este trecuta in calendar cu cruce rosie.Iar Preotii care sant la Biserica care merg sant foarte apreciati si eu ii apreciez dar nu intratat incat sa uit ca sant oameni care invata pe oameni.Nu exista noroc ci destin care depinde de fiecare om an parte.