12. La Pucioasa se minte “de îngheață apele”.Cap.II:Avatarurile celor două pietre vii
[COLOR=blue]12. La Pucioasa se minte “de îngheață apele”. Cap.II : Avatarurile celor două pietre vii (Partea a V-a)
[/COLOR] [COLOR=blue]O, tată, stau aplecați sub vină de la voi[/COLOR][Comentariu (#43) : [COLOR=#00ccff]A patra[/COLOR] formulare acuzativă la adresa artiștilor Zidaru. Ei sunt acuzați aici de [COLOR=#00ccff]învinuire nedreaptă[/COLOR] adusă liderilor pucioși. Rezultă că aceștia stau acum cocoșați sub vina plăsmuită a artiștilor Zidaru.][COLOR=red]copiii prin care Eu Îmi scriu solia Mea peste pământ,[/COLOR][vezi Comentariul (#1)][COLOR=blue] acum, la sfârșit de timp. Hai să iubim [/COLOR][COLOR=red]dreptatea[/COLOR][Comentariu (#44) : Dreptatea poate fi iubită numai dacă judecarea părților se face cu dreptate. Or, acest “[COLOR=blue]proces[/COLOR]” denumit “[COLOR=blue]sfat[/COLOR]”(parcă în bătaie de joc), este întreținut și dirijat de un singur [COLOR=red]judecător[/COLOR], și acela transcendental: [COLOR=red]el[/COLOR] este și procuror, și acuzator, și avocat, și apărător, și grefier, și orice altceva mai e nevoie pentru un proces cu ușile închise, în care în afară de acuzat (acuzați, că sunt doi: Marian și Victoria Zidaru) nu se mai vede nimeni, în afară de purtătorul [COLOR=red]lui[/COLOR] de cuvânt (Mihaela Tărcuță). Iar acuzații sunt interpelați, dar n-au cum să se apere, căci nu pot să-[COLOR=red]i[/COLOR] vorbească [COLOR=red]lui[/COLOR] în contradictoriu. Ei trebuie doar să asculte și să se supună.][COLOR=blue] și să vedem ce vină trebuie să-i îngreuieze pe [/COLOR][COLOR=red]ei[/COLOR][vezi Comentariul (#1)][COLOR=blue] și ce [/COLOR][COLOR=red]vină[/COLOR][COLOR=blue] ar trebui [/COLOR][COLOR=red]să luați[/COLOR][COLOR=blue] și voi [/COLOR][COLOR=red]de peste ei[/COLOR][Comentariu (#45) : Încep “negocierile”. Stilul lor este aparte: [COLOR=blue]Mai lasă și ei o parte din vina de peste ei, mai luați și voi o parte din vină peste voi, și tot așa[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR]] [COLOR=blue], căci dacă ei stau prea mult sub vină,[/COLOR] [Comentariu (#46) : Nuanța e limpede. Nu se pune problema dacă vina pe care le-o aduc artiștii Zidaru liderilor de la Pucioasa este sau nu întemeiată, ci dacă e suportabilă atunci când este dată pe față. Dacă dezvăluirea incomodului adevăr durează prea mult în timp, imaginea publică a învinuiților se șifonează prea mult, iar ei devin incapabili să mai reprezinte la înălțime pe cel care i-a desemnat ca reprezentanți. De aceea, vina liderilor trebuie ridicată cât mai rapid, nu neapărat pe motiv de neîntemeiere, ci pentru ca să nu li se compromită definitiv imaginea, și implicit, misiunea la care au fost “racolați”(unul de altul) cu ani în urmă. Caz în care și îndrăzneala lor o să se cam mototolească.] [COLOR=blue]nu Mă lasă satana[/COLOR] [Comentariu (#47) : Cam prea îndrăzneț, satana acesta. Până și pe Dumnezeu Îl ține la respect. Să nu se găsească nimeni mai în putere ca să-i dea peste mână, și să-i spună: “Piei, satano!”?][COLOR=blue] să pot Eu prin ei cu toată sarcina Mea cea grea de peste ei[/COLOR] [vezi Comentariul (#31)] [COLOR=blue], cu toată venirea Mea atât cât este ea, tată.[/COLOR]
[COLOR=blue]Vă spun fiilor, că răstălmăcirea cuvintelor și a faptelor[/COLOR] [Comentariu (#48.) : Deși nu sunt acuzați direct de “[COLOR=blue]răstălmăcirea cuvintelor și a faptelor[/COLOR]” cei doi Zidari trebuie să înțeleagă că nu degeaba li se face aici “teoria chibritului”. Dar, din exterior se vede mai bine întotdeauna. Chiar dacă se face o aluzie indirectă, avem aici [COLOR=#00ccff]a cincea[/COLOR] și [COLOR=#00ccff]a șasea[/COLOR] formulare acuzativă la adresa artiștilor Zidaru. Capetele de acuzare sunt aici [COLOR=#00ccff]răstălmăcirea cuvintelor[/COLOR] și [COLOR=#00ccff]răstălmăcirea faptelor[/COLOR]. Așadar, artiștii Zidaru sunt făcuți, indirect, mincinoși: tot ce pretind ei că le-ar fi zis sau făcut cei doi lideri sunt pure răstălmăciri. În schimb, sintagma care urmează (“[COLOR=blue]ură și despărțire[/COLOR]”) cuantifică exact dimensiunea rupturii dintre Zidari și [COLOR=blue]liderii pucioși[/COLOR]. Este inexplicabil cum de n-au observat Zidarii că, dacă despărțirea li se impută lor, apoi ura, întrucât ei pretind că n-o resimt în inima lor, trebuie să vină neapărat din cealaltă parte.][COLOR=blue] aduce [/COLOR][COLOR=red]ură și despărțire[/COLOR][COLOR=blue] între cei de un nume cu Mine pe pământ. Vă spun, fiilor, că dreptatea de sine[/COLOR] [Comentariu (#49) : [COLOR=#00ccff]A șaptea[/COLOR] formulare acuzativă la adresa artiștilor Zidaru: indirect, ei sunt acuzați de [COLOR=#00ccff]iubire de sine[/COLOR], care vine prin “[COLOR=blue]dreptatea de sine[/COLOR]”. Artiștii Zidaru s-au săturat de nedreptățile înghițite ani de zile de la cei doi [COLOR=blue]lideri pucioși[/COLOR] și s-au decis să-și facă singuri dreptate. Deocamdată declarativ, prin cuvinte tăioase, care spun pe față adevărurile care dor (în urechile obișnuite numai cu laude). Dar nici asta n-a fost să fie îngăduit de inflexibilii [COLOR=blue]lideri pucioși[/COLOR] , care se cred infailibili. Pentru că la Pucioasa, nimeni nu are dreptul să-și declare singur dreptatea. Dreptatea vine (așa cum vine, și dacă mai vine) numai de la cei doi [COLOR=blue]lideri pucioși[/COLOR]. Orice altă dreptate este automat și necondiționat cotată ca nedreptate.] [COLOR=blue] nu este altceva decât [/COLOR][COLOR=red]iubire de sine[/COLOR][COLOR=blue], tată, iar cei de pe cale cu Mine trebuie să aibă cruce prin lepădare de sine, fiilor. Vă spun, tată, că iubirea de sine îl duce pe om la credință neziditoare între Mine și om. Credința cea neziditoare de Dumnezeu în om, e [/COLOR][COLOR=red]credință moartă[/COLOR][COLOR=blue], tată. [/COLOR] [Comentariu (#50) : Artiștilor Zidaru li se demonstrează, din aproape în aproape, că nu mai au nici credință în Dumnezeu ( e vorba, evident, de “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa), deși ei pretind că au. Mai precis, cine nu crede în liderii de la Pucioasa, și în “dreptatea” pe care o împart ei, nu crede nici în “Dumnezeul” lor.][COLOR=blue] O, fiilor, vă spun vouă că [/COLOR][COLOR=red]acești copii cei disprețuiți, puși de Mine sub sarcina venirii Mele,[/COLOR][vezi Comentariul (#1)][COLOR=blue] nu au nimic cu cel greșit voilor Mele[/COLOR] [Comentariu (#51) : Tălmăcire: [COLOR=fuchsia]“…liderii de la Pucioasa n-au nici un resentiment față de persoanele Victoria și Marian Zidaru ,… “[/COLOR]] [COLOR=blue], ci au cu cele[/COLOR] [Comentariu (#52) : Tălmăcire: [COLOR=fuchsia]“…ci față de greșelile lor săvârșite asupra voii lui Dumnezeu…”.[/COLOR]O reformulare a unei cunoscute maxime, răstălmăcită însă într-o matriță nouă: “urăsc păcatul, dar iubesc pe păcătos”.][COLOR=blue] ce-l despart de Mine [/COLOR] [Comentariu (#53) : Păcatele îl despart pe om de Dumnezeu.Aici se finalizează o exprimare alambicată a maximei creștine [COLOR=#339966]“Urăsc păcatul, dar nu și pe păcătos”. [/COLOR]Deci liderii n-au nimic cu artiștii Zidaru, ci doar cu păcatele lor. Pe ei chiar îi iubesc (așa zic ei!).][COLOR=blue] pe cel ce nu caută ca Mine [/COLOR] [Comentariu (#54) :[COLOR=#00ccff] A opta[/COLOR] formulare acuzativă la adresa artiștilor Zidaru. Cu alte cuvinte, “[COLOR=#00ccff]ei nu caută ca Dumnezeu, pe calea lor cu Dumnezeu, ci caută ca oamenii[/COLOR]”][COLOR=blue] pe calea lui cu Mine. Inimioara lor e în mâna Mea, e în Duhul Meu. Eu, Domnul, știu ca un Dumnezeu inimioara lor, și nu ca un om, și am pus în ea dragoste și dor mare pentru mântuirea neamului omenesc de peste tot, darămite pentru poporul Meu cel apropiat de Mine cu credința lui și cu viața lui și cu fapta lui![/COLOR]
[COLOR=blue]O, fiilor, Mă aplec spre voi, tată. Și de ce Mă aplec? Ca să Mă iertați de vină, fiilor.[/COLOR] [Comentariu (#55) :Aici, “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa se prezintă pe sine, în fals, ca fiind victimizat de comportamentul artiștilor Zidaru, lăsând să se înțeleagă că ei [COLOR=#00ccff]l-ar fi învinuit[/COLOR] cu ceva, și mai ales, că [COLOR=#00ccff]nici nu l-au iertat[/COLOR] apoi de vină. Este deci [COLOR=#00ccff]a noua[/COLOR] formulare acuzativă la adresa artiștilor Zidaru. Nimic mai neadevărat în aceste acuzații! Niciodată artiștii Zidaru n-au adus vreo atingere demnității lui Dumnezeu, ci dimpotrivă, s-au arătat devotați și evlavioși, credincioși și curați față de Dumnezeul cerului și al pământului. Doar dacă cineva ar putea identifica în mod forțat pe “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa cu liderii de la Pucioasa, față de care artiștii Zidaru s-au arătat deschis a fi dezamăgiți și scârbiți, abia atunci s-ar putea spune că l-au învinuit și pe “[COLOR=blue]Dumnezeul[/COLOR]” pe care îl încarnează liderii pucioși.] [COLOR=blue]S-a suit pe îngeri la Mine vină pentru cei ce-mi stau Mie porți între cer și pământ acum.[/COLOR] [Comentariu (#56) : Paradoxal, dar chiar imediat și chiar aici, adevărul se și dă pe față: Vina pe care o văd artiștii Zidaru nu este nicidecum îndreptată spre Dumnezeu, ci spre [COLOR=blue]liderii pucioși[/COLOR]. Deci, aserțiunea precedentă “[COLOR=blue]să Mă iertați de vină[/COLOR] “ este falsă: nimeni nu L-a învinuit pe Dumnezeu de ceva. Formularea însă este de-a dreptul eretică. Nu îngerii, ci demonii vin la Dumnezeu cu învinuiri asupra oamenilor.]
|