View Single Post
Vechi 11.02.2009, 17:24:19
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 12. La Pucioasa se minte “de îngheață apele”.Cap.II:Avatarurile celor două pietre vii

[COLOR=blue]12. La Pucioasa se minte “de îngheață apele”. Cap.II : Avatarurile celor două pietre vii (Partea a VIII-a)

[/COLOR] [COLOR=blue]O, dacă voi ați fi fost mai tari și mai plini de Mine, Eu aș fi scăpat de multe dureri care apasă pe Mine acum din mijlocul poporului Meu[/COLOR] [Comentariu (#81) : Aluzie la alți “răzvrătiți” din incinta “Mănăstirii” din Pucioasa, cu care liderii pucioși au intrat, în mai multe rânduri, în conflicte mai mari sau mai mici, alternate cu perioade de aparentă împăcare: preoții Iliuță, Ionică și Spirică; pictorul Dănuț, poreclit “Tataia”; Marian, fiul preotului Spirică (poreclit în derâdere “Mormăilă”și “Mormăitul”, chiar de către liderii pucioși); șoferul nea’Petrică, etc.). Întrucât aceștia au păreri asemănătoare despre liderii pucioși, este posibilă oricând o solidarizare a lor împotriva celor care dețin în prezent în comunitate puterea absolută și o exercită discreționar asupra celorlați. Faptele lor sunt numite în continuare “[COLOR=blue]rană care doare adânc[/COLOR]”, “[COLOR=blue]neascultare[/COLOR]”, “[COLOR=blue]întuneric care îndurerează[/COLOR]” , “[COLOR=blue]rană adâncă și durută[/COLOR] pe care ei, [COLOR=blue]cei care au făcut-o[/COLOR], [COLOR=blue]mereu o deschide[/COLOR] [COLOR=#ff6600](sic!)[/COLOR]”, rană care “[COLOR=blue]sângerează pe trup” “nepăsare de Dumnezeu”[/COLOR],motive suficiente pentru care “mănăstirea” de la Pucioasa a devenit locul care “[COLOR=blue]e de mult plin de jalea îngerilor și a sfinților”. [/COLOR]Acest conflict generalizat a cauzat separarea [COLOR=blue]liderilor pucioși[/COLOR] de către “[COLOR=blue]cei de la mănăstire[/COLOR]” enumerați mai sus, și apoi așezarea lor într-o altă locație, denumită conspirativ “Legănuț”. Adică, locul unde “se leagănă” cei doi în dulci reverii, alimentate prin adularea care le vine zi și noapte de la alți adepți mai tineri care le sunt fideli, acum după ce au scăpat de urâcioșii de la mănăstire.][COLOR=blue], căci voi știți rana aceasta a Mea, care doare adânc în Mine de la neascultarea, de la întunericul celor ce M-au îndurerat în ultimii ani din mijlocul poporului Meu cel hrănit de Mine cu mântuirea lui, tată. Mi-e rana adâncă și durută, și mereu Mi-o deschide [/COLOR][COLOR=#ff6600](sic!) [/COLOR][COLOR=blue]cei ce Mi-au făcut-o, și-Mi sângerează pe trup rana, căci Eu am trupul cel de după înviere, și-Mi sângerează trupul Meu cel înviat din moarte, tată. O, fiilor, locul coborârii Mele e de mult plin de jalea îngerilor și a sfinților Mei. Eu sunt Cel ce am luat pe brațe pe cei ce-Mi sunt porți, duruți acolo atâta vreme sub sarcina coborârii Mele, căci ei cădeau mereu [/COLOR][COLOR=red]sub spaimele durerii[/COLOR][COLOR=blue] și ale disprețului[/COLOR] [Comentariu (#82) : Unul dintre efectele acestor răzvrătiri ale supușilor asupra stăpânilor lor a devenit tot mai greu de suportat: disprețul pe care îl manifestau răzvrătiții îi aducea pe lideri până la durere și spaimă (că vor fi înlocuiți cu alții mai destoinici și mai eficienți)][COLOR=blue] acolo în grădină. Am proorocit încă de la începutul Meu cel nou cu voi că-i voi lua de acolo pe [/COLOR][COLOR=red]cei ce-Mi sunt cărare[/COLOR][vezi Comentariul (#1)] [COLOR=blue] dacă voi vedea că ei nu-Mi mai pot sluji pentru coborârea Mea din pricina nepăsării de Dumnezeu a celor din grădină. [/COLOR][Comentariu (#83) : Tălmăcire:[COLOR=fuchsia]‘…Îi voi scoate din incinta mânăstirii pe cei doi prooroci, dacă ceilalți “frați” nu o să-i mai suporte așa cum sunt ei, cu hachițele lor, și se vor răzvrăti împotriva lor…’[/COLOR]][COLOR=blue] Când am văzut amenințată puterea Mea în ei[/COLOR] [Comentariu (#84) : Tălmăcire:[COLOR=fuchsia]‘Când a ieșit la iveală răzvrătirea celorlalți viețuitori ai mănăstirii împotriva celor doi prooroci…’[/COLOR]] [COLOR=blue], am ridicat numaidecât spre vedere legănuțul cel tainic[/COLOR] [Comentariu (#85) : Tălmăcire:[COLOR=fuchsia]‘…cei doi lideri pucioși și-au amenajat pentru ei un alt spațiu de locuit (numit “la Legănuț”), într-o grădină din apropiere, pentru a se separa complet de cei din mănăstire, cu care intraseră în conflict’[/COLOR]] [COLOR=blue], rostit de Mine să fie pentru ca să-i așez pe ei în el și să Mi-i întăresc pe ei prin cei mai mici fii[/COLOR] [Comentariu (#86) : Tălmăcire:[COLOR=fuchsia]‘…să-i consolideze în continuare ca lideri absoluți, prin sprijinul unui grup de tineri și tinere apropiați și supuși liderilor pucioși, acoliții fideli care au constituit o grupare de sprijin aparte, “garda pretoriană” supusă numai și numai lor’.[/COLOR]][COLOR=blue] ai poporului Meu, dacă în grădină ei sunt slăbiți de puteri și înspăimântați [/COLOR] [Comentariu (#87) : Tălmăcire:[COLOR=fuchsia]‘…adică sunt descumpăniți și speriați de faptul că foștii lor supuși din mănăstire nu-i mai ascultă și nu-i mai recunosc ca fiind reprezentanți absoluți ai lui Dumnezeu’. [/COLOR]Aici s-ar potrivi și comentariul #101, care arată printre altele că [COLOR=#993300]” ...[/COLOR][COLOR=red]În iubire nu este frică[/COLOR][COLOR=#993300], ci iubirea desăvârșită alungă frica […] iar cel ce se teme nu este desăvârșit în iubire”.(I Ioan [/COLOR][COLOR=#993300]4,18.). [/COLOR]Ceea ce surprinde este însă faptul că, în alte ocazii în care liderii pucioși au interesul să iasă în față cu o imagine cât mai favorabilă, ei se zugrăvesc pe sine a fi din fire neînfricați. Iată un exemplu concludent: [COLOR=blue]”[…] să fie pacea cântecului tău peste această iesle, peste acești copii care suferă bucurându-se în numele Meu, căci [/COLOR][COLOR=red]întru ei nu este frică[/COLOR][COLOR=blue]. Ei sunt născuți din iubirea Mea, și [/COLOR][COLOR=red]în iubire nu este frică[/COLOR][COLOR=blue], și este un singur trup: Eu în ei, și ei în Mine. Ei sunt micuții Mei , iar [/COLOR][COLOR=red]cei mici nu știu a se teme[/COLOR][COLOR=blue] […] Ei [/COLOR][COLOR=red]nu se tem[/COLOR][COLOR=blue] nici de irozi, nici de iude, [/COLOR][COLOR=red]nu se tem[/COLOR][COLOR=blue] nici de Anne sau Caiafe, căci [/COLOR][COLOR=red]i-am deprins să nu aibă teamă de oameni[/COLOR][COLOR=blue].” (9/22 februarie 1992[/COLOR], sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR][COLOR=blue] . [/COLOR]Aceste cuvinte par de-a dreptul mincinoase astăzi (mai precis, la [COLOR=blue]30 august/12 septembrie 2007[/COLOR]), când despre aceiași “copii” se spune în mod repetat [COLOR=red]cât sunt de fricoși[/COLOR] (cităm):
– “ [COLOR=blue]sunt slăbiți de puteri și [/COLOR][COLOR=red]înspăimântați[/COLOR]” (pasaj analizat aici, la comentariul #87), căci
– “ [COLOR=blue]cădeau mereu [/COLOR][COLOR=red]sub spaimele durerii[/COLOR]” (pasaj analizat la comentariul #82),iar
– “ [COLOR=blue]iar cei ce-Mi sunt venirea Mea [/COLOR][COLOR=red]se temeau[/COLOR][COLOR=blue], tată,[/COLOR]” (pasaj analizat la comentariul #104),căci
–[COLOR=blue] “ căci [/COLOR][COLOR=red]temerea[/COLOR][COLOR=blue] […] nu i-a mai slobozit pe ei de sub ea[/COLOR]” (pasaj analizat la comentariul #106), iar Iliuță, mai-marele dintre cei trei preoți,
– “ [COLOR=blue]nu Mi-i mai ajută să scape [/COLOR][COLOR=red]de teamă[/COLOR] “(pasaj analizat la comentariul #111), și de aceea
–ar trebui [COLOR=blue]”să fie ținuți [/COLOR][COLOR=red]numai în mângâieri[/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR] (pasaj analizat la comentariul #8) , căci
–[COLOR=blue]“ ei ajung [/COLOR][COLOR=red]tare, tare plăpânzi[/COLOR][COLOR=blue] în fața celor tari”[/COLOR] (pasaj analizat la comentariul #151)[COLOR=blue],[/COLOR] pentru că până și “Cel de la Pucioasa” se teme:
– “[COLOR=blue] Eu [/COLOR][COLOR=red]Mă temeam mereu[/COLOR] [COLOR=blue]pentru soarta lucrării Mele și a poporului Meu[/COLOR]” (pasaj analizat la comentariul #101). O frică generalizată stăpânește așadar la Noul Ierusalim, care aduce cu ea concluzia, o declarație-șoc a “Celui de la Pucioasa”: [COLOR=red]s-a șubrezit mersul lucrării Mele[/COLOR][COLOR=blue] și n-am mângâiere[…][/COLOR](pasaj analizat la comentariul #168)[COLOR=blue]. [/COLOR]Deci, după cum ne explică Sfântul Apostol Ioan în epistola sa, nimeni nu mai este acolo desăvârșit în iubire, căci [COLOR=#993300]” ... iubirea desăvârșită alungă frica.”(I Ioan [/COLOR][COLOR=#993300]4,18.)[/COLOR]. ][COLOR=blue] în fața țesăturii ascunse[/COLOR] [Comentariu (#88.) : Aici se bănuie o conspirație ascunsă, plănuită de către cei nemulțumiți, dar mai mult ca sigur că n-a existat așa ceva (încă). Dacă ar fi existat, a fi reușit în mod sigur să se impună. Nemulțumiții nu par să aibă veleități personale, dar în mod sigur vor ca lucrurile să evolueze în limitele firescului și al bunului simț.] [COLOR=blue], care a lucrat și lucrează spre amenințarea adevărului coborârii Mele pe pământ acum. [/COLOR] [Comentariu (#89) : Adevărul sau minciuna coborârii [COLOR=blue]“Cuvântului” [/COLOR]de la Dumnezeu nu pot fi nici amenințate, nici influențate. Ele există, sau nu; trebuie doar puse în valoare printr-o analiză atentă, ascuțită și nepărtinitoare.][COLOR=blue] De atunci, tată, numai într-o durere petrec în ei. [/COLOR][Comentariu (#90) : Desigur că nu le-a fost ușor [COLOR=blue]liderilor pucioși[/COLOR] să constate că dintr-o dată, toți dintre apropiații mai vechi sunt împotriva lor. Norocul lor a fost cu cei mai tineri, care, neștiind prea multe dedesubturi, n-au putut crede că liderii lor sunt în stare de comportamente necreștinești, și în consecință le-au rămas pe mai departe fideli.]