12. La Pucioasa se minte “de îngheață apele”.Cap.II:Avatarurile celor două pietre vii
[COLOR=blue]12. La Pucioasa se minte “de îngheață apele”. Cap.II : Avatarurile celor două pietre vii (Partea a XIV-a)
[/COLOR] [COLOR=blue]Descurcați-vă neînțelesurile[/COLOR] [Comentariu (#156) :[COLOR=#00ccff] A treizeci și opta[/COLOR] formulare acuzativă la adresa artiștilor Zidaru. “Neînțelesurile” artiștilor Zidaru sunt expresia unei presupuse [COLOR=#00ccff]deviații de la judecata dreaptă și sănătoasă.[/COLOR]][COLOR=blue], fiilor, căci pun înaintea voastră pe cei prin care vin spre voi[/COLOR] [Comentariu (#157) : Adică [COLOR=blue]liderii pucioși[/COLOR], singurii care vor putea descurca neînțelesurile artiștilor Zidaru așa cum trebuie ele descurcate.],[COLOR=blue] și prin ei Eu voi lucra [/COLOR] [Comentariu (#158.) : E clar că “Dumnezeul” de la Noul Ierusalim-Pucioasa nu poate lucra decât prin ei.][COLOR=blue] ca să le descurcăm pe cele ce dor la Mine din pricina neînțelesurilor, tată. Eu nu pot să fac pace ca omul între om și om, și nici voi nu e bine să mai voiți așa[/COLOR] [Comentariu (#159) : Deci, pînă acum așa au voit. Iată, aici, [COLOR=#00ccff]a treizeci și noua[/COLOR] formulare acuzativă la adresa artiștilor Zidaru: [COLOR=#00ccff]ce au voit ei nu era bine![/COLOR]][COLOR=blue], căci împărăția Mea în om nu este trecătoare ca a omului, dacă [/COLOR] [Comentariu (#160) : Acest [COLOR=blue]dacă [/COLOR]relativizează tot ce s-a spus mai înainte: Împărăția lui Dumnezeu [COLOR=red]nu este[/COLOR] trecătoare, dar [COLOR=red]va fi[/COLOR], [COLOR=blue]dacă[/COLOR]… Dumnezeu nu poate în om][COLOR=blue] Eu pot în om ca Dumnezeu.[/COLOR]
[COLOR=blue]Hai să ne îmbrățișăm după voia cea cerească [/COLOR] [Comentariu (#161) : După 38 formulări acuzative a sosit, în sfârșit, și momentul “[COLOR=blue]împăcării[/COLOR]”!!][COLOR=blue], tată, căci pentru cele din cer nu se lucrează ca și pentru cele de pe pământ stări și lucrări [/COLOR][COLOR=#ff6600](sic!)[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=blue]Nu cereți înțelegerea la [/COLOR][COLOR=red]acești copii[/COLOR][vezi Comentariul (#1)][COLOR=blue], de la care tot poporul s-a învățat să aștepte înțelegere.[/COLOR] [Comentariu (#162) :Asta chiar e de neînțeles. Dacă de la conducători nu se poate cere înțelegere, atunci de la cine? Dacă ei nu pot fi înțelegători și nu pot oferi înțelegerea lucrurilor, atunci sunt niște incompetenți în funcția lor. Implicit, se pune întrebarea: Cine i-a chemat pe acești oameni pentru a fi “aleși” și “unși”, și de ce i-a mai chemat, dacă sunt incompetenți? Dacă ar fi oameni cu demnitate, atunci s-ar retrage singuri, recunoscând sincer că sunt depășiți de situație. Altminteri, supușii sunt nevoiți să-și ceară de la sine înțelegerea lucrurilor, cerință ce nu va întârzia să apară, dar va crea, inevitabil, disensiuni între ei și cei doi, care au veleități de “învățători”.] [COLOR=blue]Cereți-vă vouă, și pentru Mine cereți-vă, căci Eu sunt această lucrare, iar ei doar Mi-o poartă, tată, și greu de tot Mi-o poartă când poporul așteaptă de la ei, și nu de la Mine.[/COLOR]
[COLOR=blue]Vă dau înapoi darul milei de ei, darul iubirii sfinte pentru ei. Și te rog pe tine, fiică Victoria, ajută-l și nu-l slăbi pe [/COLOR][COLOR=red]cel ales de Mine[/COLOR][COLOR=blue], care este lângă tine. [/COLOR][Comentariu (#163) : Aici avem de-a face cu un îndemn de o subtilitate inegalabilă. Victoria Zidaru, mai sufletistă și mai sentimentală, care s-a dovedit a fi cea mai bătăioasă și cea mai încrâncenată în acest conflict, este aleasă drept vector de mediere către soțul ei, Marian, care este din fire mai lucid și mai rațional. În plus, deși cei doi au fost o unitate de neștirbit în tot ce au făcut și au gândit, iată că acum li se stabilește din afară o ierarhizare care n-a existat până în prezent: cică, “alesul lui Dumnezeu” ar fi numai Marian, iar Victoria este doar datoare să-l asculte, să-l ajute și “să nu-l slăbească”(adică să nu-l determine la slăbirea puterilor lui prin șovăielile ei), ba dimpotrivă, să-l determine la întoarcere spre iubirea liderilor pucioși și să-l întărească tocmai ea la această întoarcere și la această iubire. Victoria urmează să fie deci “[COLOR=blue]calul troian[/COLOR]” care va trebui să determine și reîntoarcerea forțată a lui Marian, alături de ea, sub jugul liderilor pucioși.][COLOR=blue] Întărește-i statornicia cea pentru poporul Meu și [/COLOR][COLOR=red]pentru cei ce-Mi stau Mie porți[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR] [Comentariu (#164) : Aici se vede fățărnicia cerinței formulate doar cu puțin înainte: “[COLOR=blue]Nu cereți înțelegerea la acești copii, …[/COLOR] [COLOR=blue]Cereți-vă vouă, și pentru Mine cereți-vă…” [/COLOR]Cu alte cuvinte, atunci li se cerea artiștilor să se schimbe [COLOR=fuchsia]“nu pentru ei, ci pentru Mine”[/COLOR], pentru că liderii pucioși n-ar fi chipurile, capabili de înțelegere, ceea ce era o exagerare voită.Iar acum, totul se răstoarnă și se revine la adevăratul mesaj al scrisorii: artiștii Zidaru trebuie să se schimbe [COLOR=fuchsia]“nu pentru Mine, ci pentru ei”[/COLOR]!!! Iată de fapt și sursa [COLOR=blue]“neînțelesurilor”[/COLOR] celor doi Zidari, și e normal ca în fața acestor contraziceri ei să nu mai priceapă nimic. Dar ei sunt insistent invitați, și cu multă curtoazie rugați, ca “[COLOR=blue]să și descurce înțelesurile”[/COLOR] singuri. Artiștii Zidaru văd bine că sunt fățărniciți și mințiți în față și duși cu vorba, dar nici n-au puterea să se împotrivească acestei mascarade, într-atât de abil a fost ea ticluită.] [COLOR=blue]Fii veghetoare pentru puterea lui cea din cer pentru lucrarea Mea și ocrotește-l pe cât poți de omul lumii, căci el este suflet plăcut Mie, dar răzvrătirea care iese din el când și când nu este de la Mine, tată.[/COLOR] [Comentariu (#165) :[COLOR=#00ccff] A patruzecea[/COLOR] formulare acuzativă la adresa artiștilor Zidaru: “[COLOR=#00ccff]răzvrătirea lui Marian nu e de la Dumnezeu[/COLOR]”][COLOR=blue] Învață tu o nouă iubire pentru [/COLOR][COLOR=red]cei ce sunt iubirea Mea acum pe pământ[/COLOR] [vezi Comentariul (#1)] [COLOR=blue] și ascultă-i, tată, și iubește lumina, căci întunericul dintre voi și ei vă acoperă[/COLOR] [COLOR=blue]de la fața Mea, [/COLOR] [Comentariu (#166) :[COLOR=#00ccff] A patruzeci și una[/COLOR] formulare acuzativă și ultima (deocamdată!) la adresa artiștilor Zidaru: ”[COLOR=#00ccff]au pus întuneric între ei și [/COLOR][COLOR=blue]liderii pucioși[/COLOR]”][COLOR=blue] iar eu nu mai pot să vă știu așa, tată.[/COLOR]
[COLOR=blue]Iar tu, fiule iubitor de Dumnezeu, să n-ai iubire mai mare pe pământ ca și iubirea cea pentru poporul Meu, că [/COLOR][COLOR=red]mare este poporul Meu între neamuri[/COLOR][COLOR=blue], și mare vreau să fii și tu prin Mine și prin poporul Meu, și nu prin tine, căci tu trebuie să ai fața Mea și inima Mea, și în ea să strălucesc Eu, nu tu, tată, și în inima ta să bată bătaia inimii Mele, căci Eu sunt Cel adevărat, tată, și [/COLOR][COLOR=red]Mi s-a șubrezit mersul lucrării Mele[/COLOR][COLOR=blue] și n-am mângâiere, și vreau să vă am vindecători pentru jalea Mea cu care-Mi port crucea venirii Mele, fiilor. [/COLOR] [Comentariu (#168) : Parcă era vorba - și în [COLOR=#993300]Sfânta Scriptură[/COLOR] așa stă scris! - că a doua venire a Domnului va fi cu multă bucurie și cu negrăită slavă, și nicidecum din nou cu jale și cu fiorul crucii!!! Singura explicație plauzibilă ar fi că, de fapt, aici este vorba de o altă venire. A altcuiva.]
[COLOR=blue]Sfârșesc acum acest cuvânt.[/COLOR]
[COLOR=blue]Eu sunt Cel ce sunt, Amin,amin,amin.[/COLOR]
[COLOR=blue]30 august/12 septembrie 2007[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]21 martie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
|