11.02.2009, 18:05:18
|
|
Iata cat de ,,frumoasa'' esti...!!!
Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]geo.nektarios scrie:[/COLOR]
[COLOR=green]De unde știi tu ce va spune biserica ce va veni? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Aleșii nu sunt altceva decât niște oamenii ca mine și ca tine, investiți cu o funcție temporară. Lasă cultul personalității și nu mai atribui calități excepționale unor oameni obișnuiți. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ai idee cu câte mii de ani în urmă a fost scrisă Biblia și de câți escroci și profitori au fost folosite sperietorile din Biblie?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Fii selectiv, ia din Biblie numai ceea ce face bine sufletului și vieții tale. Gândește pozitiv, gândește frumos și nu-ți mai crea fantasme și nu-ți mai chinui sufletul cu lucruri care nu se vor întâmpla niciodată.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Singurul lucru bun pe care l-ai spus în această dimineață, a venit din subconștientul tău și anume că BOR nu va lua poziție față de aceste aberații cu cip-urile, 666 etc.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Conștientul tău e mult mai practic, mult mai inteligent și te îndeamnă și pe tine să fii realist numai tu nu înțelegi îndemnurile venite din adâncul ființei tale... [/COLOR]
|
Citat:
[COLOR=green]De unde tragi tu concluzia că eu nu am respect pentru mine? Ce faci? Vii să-mi dai lecții și tu? Sau vrei să gândesc panicat pentru că așa e moda aici, pe forum? [/COLOR]
[COLOR=green]Te rog să te abții![/COLOR] 
|
Citat:
[COLOR=green]vsovi scrie...[/COLOR]
[COLOR=green]Ce penibil ești! Ce ridicol! [/COLOR]
[COLOR=green]Chiar nu ți-e jenă? Și ce vrei acum? Plecăciuni?[/COLOR]
[COLOR=green]Oare nu te inspiră Domnul să scrii corect românește și să respecți limba țarii tale?[/COLOR]
|
Citat:
[COLOR=green]Ce manipulare... Criza lovește tocmai în oamenii săraci și răspândacii fac valuri să abată atenția de la ceea ce e mai grav, în aceste momente, pentru omenire... E foamete, mizerie, boală, analfabetism... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]ortodox4life - tu chiar crezi în cele scrise? [/COLOR]
[COLOR=green]Câți ani ai, țâcă? Înainte de a te pronunța și de a încerca să faci panică, gândești cu capul din dotare? Te-am mai rugat să-mi aduci părerea oficială a BOR, apropo de aceste subiecte pe care le bateți de trei ani... [/COLOR]
[COLOR=green]Cu-așa oameni să nu ne mai mirăm de ce România se duce de râpă... ...[/COLOR]
|
Aici este un forum crestin ortodox!!!
|