Citat:
În prealabil postat de dillema
Citat:
În prealabil postat de najhat
Va dorsc un post usor in continuare si Domnul sa fie cu voi.Doina
|
Apropos de post! D-voastra puteti respecta postul? si ma refer anume la abstinenta sexuala 40 de zile!
In Religia islamica femeia trebuie sa stea " pe pozitii" la dorinta sexuala a sotului indiferent de religia sotiei.
Este explicabil de ce femeii musulmane ii este interzisa casatoria cu barbati de alta religie!
|
Draga "dilema",daca am dorit in continuare tuturor un post usor ,e de inteles ca si eu il urmez.bineinteles ca postul trebuie tinut in totalitate.absolut abstinenta sexuala,si in Postul Mare 52 zile+3zile dupa impartasire.Dupa 23 ani de casatorie mixta de religie,eu sunt o femeie respectata,nu mi se cere ceea ce dv.spuneti ,sotul ma respecta mai intai ca femeie si apoi ca sotie si ca mama a copiilor lui.Eu nu am citit coranul ,ceea ce stiu e de la sot si copii si FAPTELE sunt martore.Teoria dumitale cu practica[ adica o casatorie cu musulman ] nu prea se potrivesc.Daca vrei ca teoria dv.sa se potriveasca cautati o romanca care a fost "culeasa" de pe strazi si a trait cu un musulman si nu a putut sa traiasca o viata de familie si a fugit,si apoi sa vedeti ce dreptate va da!Am mai spus,trebuie ca barbatul sa aiba si o educatie buna,si daca isi respecta mama isi va respecta si sotia.Ca raspuns la -dorinta sexuala a sotului,pozitii,cred ca societatea noastra crestina isi spune cuvantul prin nr.de divorturi si" copii din flori",etc.,viata traita in concubinaj.O viata de familie nu se limiteaza la sex,pozitii.O viata de familie se bazeaza pe respect,prietenie,la greu si la bine oamenii sunt impreuna,la pierderea locului de munca,la o boala,la respectarea celuilalt in zilele de post.Domnul Iisus sa-ti inmuieze inima si sa fii o persoana mai blanda,chiar daca cel de langa tine ti-a facut rau.Sarbatori fericite!Mi-am facut bradul de acum o saptamana si sunt fericita si doresc tuturor mamelor sa se bucure de copiii lor! Doina