[COLOR=blue][COLOR=Black]Dragă Vsovi,
Aș dori să remarci într-o postare anterioară (Art. 12, Cap. VIII) următorul pasaj din CLD:[/COLOR]
Mi-e rana adâncă și durută, și mereu Mi-o deschide [/COLOR][COLOR=#ff6600](sic!) [/COLOR][COLOR=blue]cei ce Mi-au făcut-o, și-Mi sângerează pe trup rana, căci Eu am trupul cel de după înviere, și-Mi sângerează trupul Meu cel înviat din moarte, tată.
[COLOR=Black]Iată dovada clară că nici măcar pucioșii nu vor agrea formula ta eretică "Hristos-Duhul", cu care ne-ai intoxicat pe acest blog de vreo 20 de postări încoace. Hristos nu Se mai desparte de trup, după a Sa Înviere. De asemenea, am mai văzut că ai mai lansat o aberație ( că așa e când te joci cu cuvintele așa cum se joacă copilul cu lopățica în nisip) : Zici că sunt doi Fii: Unul e Iisus, și Altul e Duhul Sfânt, care vin de la Tatăl. Faci o eroare fundamentală: numai Iisus e născut din veci din Tatăl, deci este Fiu; în timp ce Duhul Sfânt e purces din Tatăl și trimis în lume de Fiul (la Cincizecime), deci nu poate fi la rândul Lui Fiu.[/COLOR]
[/COLOR]
|