View Single Post
Vechi 12.02.2009, 12:27:24
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Caruselul ereziilor

[COLOR=purple]Misterele Pucioasei (LIX)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap.XLII.[/COLOR] Caruselul ereziilor [COLOR=blue])[/COLOR] - Partea a II-a

[COLOR=blue]9.[/COLOR] Curând va avea loc A Doua Înălțare a Domnului la ceruri
Deși Mântuitorul S-a suit la ceruri și stă de-a dreapta Tatălui, pucioșii pretind că El tot pe pământ este, dar Se pregătește să Se înalțe la ceruri:
[COLOR=blue]“ Domnul [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iisus e gata să părăsească pământul[/COLOR][COLOR=blue] acesta, că este de mare urâciune pământul acesta în fața lui Dumnezeu.” (17/30 iunie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue] “Puțin, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă voi înălța întru slavă[/COLOR][COLOR=blue] și voi lua cu Mine pe cel iubit al Meu și îi voi da să mănânce din pomul vieții” (27 octombrie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Domnul Iisus [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai stă pe pământ, se ridică[/COLOR][COLOR=blue], și-Mi pare rău de grâul Meu și-Mi pare rău de munca Mea, că puțin am să câștig.” (20 martie 1976)[/COLOR]

[COLOR=blue]10.[/COLOR] Dumnezeu nu mai vine pe norii cerului, așa cum a fost proorocit (v.[COLOR=#993300]Faptele Ap. 1:11[/COLOR]) ci vine înotând pe valurile albastre
[COLOR=blue]“Anunță că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] care[/COLOR][COLOR=fuchsia] înoată pe valurile albastre[/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR][COLOR=blue] (2 noiembrie 1965)[/COLOR]

[COLOR=blue]11.[/COLOR]Împărăția lui Dumnezeu va fi aproape pustie
[COLOR=blue]“Fiilor, [/COLOR][COLOR=fuchsia]atât rămâne[/COLOR][COLOR=blue] întru împărăția Mea: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Avraam[/COLOR][COLOR=blue]” (25 februarie/10 martie 1971)[/COLOR]

[COLOR=blue]12.[/COLOR] Neamul creștinesc este în pragul dispariției
[COLOR=blue]“Nu e zi, nu e clipă, nu e minut, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu e secundă ca să nu pierd mii și mii de creștini[/COLOR][COLOR=blue]…Nu mai are Dumnezeu din ce lucra planul său” (7/20 ianuarie 1973)[/COLOR]
Această afirmație se poate demonstra matematic că este o stupidă enormitate: presupunând că “mii și mii” nu reprezintă decât două mii (2000 fiind valoarea minimă) care pier într-o secundă, iar creștinătatea numără un miliard (deși poate nu sunt nici atâția), atunci într-o zi vor pieri 2000x60x60x24=172800000 creștini. Toți cei un miliard de creștini vor pieri în 1000000000:172800000=5,79 zile. Nici măcar o săptămână! Dacă pierderea ar fi calculată la minut, nu la secundă, ar fi suficiente 5,79x60=347,4 zile (nici măcar un an!) pentru ca întreaga creștinătate să dispară. Dar, deși de atunci a trecut atâta vreme (peste 35 de ani!), numărul de creștini a rămas oarecum același.

[COLOR=blue]13. [/COLOR]Îngerii și sfinții vor democrație în cer: ei Îl înfruntă pe Dumnezeu, în loc să-L respecte și să-L asculte
[COLOR=blue]“Nu vă intimidați, fiți desăvârșiți, că nu voi mai vorbi cu păcătoșii, căci am vorbit și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă înfruntă îngerii și sfinții[/COLOR][COLOR=blue] că am stat de vorbă cu ei” (2 octombrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă judecă sfinții[/COLOR][COLOR=blue], că prea mult te-am iubit și niciodată nu ți-am dat pedeapsă…”(21 iulie 1978.)[/COLOR]

[COLOR=blue]14. [/COLOR]“Și iată, Eu cu voi [COLOR=red]nu[/COLOR] sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin”
Contrar binecunoscutei profeții biblice (v. [COLOR=#993300]Matei, 28,20[/COLOR]), în “Cuvântul lui Dumnezeu” sunt planificate unele “clipe” de absență totală a proniei divine de deasupra “poporului ales”, deoarece aici “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” mărturisește sincer că nu poate fi în două locuri în același timp. De aceea, el e de-a dreptul îngrijorat că nu-și va găsi un înlocuitor destoinic, pe cineva care să stea episcop (supraveghetor) treaz peste poporul său, atâta vreme cât el [COLOR=fuchsia]va lipsi[/COLOR] și va fi departe:
[COLOR=blue]“…Tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor fi clipe când Eu n-am să vin la voi[/COLOR][COLOR=blue], că mai am copii și merg la ei, și voi păți cum a pățit Moise: când voi veni la voi, vă voi găsi mâncând și jucând. Și ce veți face? Cine-și ia toiagul în mână să păstorească poporul Meu când Eu nu voi veni la el?” (28 noiembrie/11 decembrie 1973)[/COLOR]
“Poporului Domnului” i se sugerează că absențele lui Hristos, chiar dacă sunt de scurtă durată, se vor mai repeta:
[COLOR=blue]“… Copilașii Mei, știți ce aveți de făcut? Știți de ce să vă feriți? Poate va fi o clipă când [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=fuchsia]va lipsi[/COLOR][COLOR=blue] din mijlocul vostru.” (17 iunie 1977)[/COLOR]

[COLOR=blue]15. [/COLOR]Deși a murit cu trupul încă de tânăr (la 33 de ani), Domnul Iisus a fost și prunc, și tânăr, și bătrân și se juca cu păsărele
[COLOR=blue]“Eu sunt Acela care am crescut [/COLOR][COLOR=fuchsia]prunc[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ. Am fost [/COLOR][COLOR=fuchsia]tânăr[/COLOR][COLOR=blue], am fost și [/COLOR][COLOR=fuchsia]bătrân[/COLOR][COLOR=blue]. Mă jucam, făceam păpuși și păsărele iar prietenii Îmi puneau cununi de spini pe cap și Eu le puneam coroane de flori, dar nimeni nu a tălmăcit, și dușmăneau pe cei ce Mă răstigneau.” (31 decembrie 1973/13 ianuarie 1974)[/COLOR]

[COLOR=blue]16. [/COLOR]Sfintele Scripturi nu mai sunt curate

[COLOR=blue]“ …Dar să știți căci Cărțile sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]de mii de ori schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. Să știți că au venit oamenii pe pământ cu multă îndrăzneală și au șters din Cărți ce a fost scris. Sunt Scripturi care sunt schimbate. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Numai una la o mie dacă mai e curată[/COLOR][COLOR=blue]. Că lumea și chiar preoții zic că proorocii nu au mai fost și nu mai sunt de la Ioan. Dar uitați-vă că de la facerea pământului și până la încheierea veacului acesta, Dumnezeu nu va înceta învățătura Sa. Și de aceea spun, s-au schimbat multe Scripturi și oamenii de știință au scris multe minciuni. Dacă se găsesc la voi Scripturi de la Noi și vi le cere, nu le dați la lume, la oameni care măcelăresc. De aceea am venit la voi să vă spun să nu vă abateți de la cale Mea…”[/COLOR][COLOR=blue] (26 octombrie 1976)[/COLOR]
Consemnăm aici o poziție extrem de periculoasă față de canonul Sfintei Scripturi, întâlnită la mulți dușmani ai ortodoxiei: punerea sub semnul întrebării a autenticității Cărților Sfinte. Dar, dacă adversarii creștinismului se mulțumesc să aducă acuze punctuale, pretinzând că unele cuvinte sau fraze s-au alterat de-a lungul timpului, fie suferind modificări, fie dispărând pur și simplu, fie fiind adnotate cu precizări necanonice, acum acuzațiile la adresa cărților Sfintei Scripturi sunt de-a dreptul demolatoare: “[COLOR=blue]Numai una la o mie dacă mai e curată[/COLOR]”. O afirmație cel puțin aberantă, avînd în vedere că Biblia cuprinde doar 53 cărți în Vechiul Testament (dintre care numai 39 sunt canonice) și 27 cărți în Noul Testament. Rezultă că niciuna nu mai e curată, ba mai mult, fiecare dintre ele este de mai multe ori necurată!