View Single Post
Vechi 12.02.2009, 12:36:51
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Caruselul ereziilor

[COLOR=purple]Misterele Pucioasei (LIX)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap.XLII.[/COLOR] Caruselul ereziilor [COLOR=blue])[/COLOR] - Partea a VIII-a

*
Două zile mai târziu, tema “ Verginica = femeia apocaliptică, protejată de Dumnezeu în fața amenințării șarpelui ” este reluată, prilej cu care se apelează la alte mistificări:
[COLOR=blue]“ …Au trecut zece ani de atunci de când am ridicat la Mine trupul cel care M-a purtat și prin care am trâmbițat și am vorbit încă o dată pe pământ, așa cum era scris pentru vremea aceasta, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]scris era că-l voi ridica pentru un timp ca să-l ascund de fața șarpelui cel rău[/COLOR][COLOR=blue] și să-Mi încerc poporul, să încerc credința acestui popor.” (13/26 decembrie 1990[/COLOR], sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Mistificările sunt cel puțin două:
[COLOR=blue]1.[/COLOR][COLOR=blue]Prima, prin care se pretinde că Verginica a fost ridicată cu trupul la cer, asemenea Maicii Domnului: “…am ridicat la Mine trupul cel care M-a purtat și prin care am trâmbițat…”[/COLOR]. Or, se știe bine că la dezgroparea făcută la șapte ani după deces, trupul Virginiei Tudorache a fost găsit exact în locul unde fusese pus.
[COLOR=blue]2.[/COLOR][COLOR=blue]A doua, prin care se pretinde că ar fi scris în Biblie, în acest context, despre “ încercarea credinței poporului pucios ”[/COLOR]. Nici vorbă de așa ceva.

[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]30 august 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]