Citat:
În prealabil postat de mihai07
Domnule vsovi nu insinuez nimic. am tras doar concluzii din ceea ce postezi. ar fi bine sa iti recitesti posturile si sa vezi ce erezii scrii pe acolo.
|
Domnule torquenada, nu cumva dumneata eshti plin de erezie in mintea ta? shi de ce sa ma corectez eu singur daca nu shtiu la ce te referi?
auzi acolo, spune unul:
-shitii dumneata eshti hotz shi mincinos, ca am vazut cum shi cand furai shi cum mintzi... poi daca mint spune in ce privintza... ca asha e clar...
nu crezi shi din lipsa de argumente arunci "baba-cloantza" a ereziei... a anatemei... iar cand eshti intrebat... atunci... fireshte:
-cauta-te singur...
fugi domnule de aici cu astfel de discutzi shi insinuari ca de un astfel de comportament rad shi curcile...
deci ma iarta domnule mihai07, dar fi un pic mai cinstit, mai cu buna credintza shi nu asha din turnul de fildeshi dai dumneata verdicte fara nici o baza reala ci din inchipuielile domniei tale... pentru ca tzi-e frica de sectantzi ori eretici, dar am spus, eu sunt mirean din BOR deci nu sunt nici sectant shi nici eretic... shi mai mult l-am shi primit pe Cuvantul Lui Dumnezeu fiindca neindoielnic cred ca de la Dumnezeu este Hristos Duhul vorbind prin prooroci, spre deosebire de dumneata...
deci te iert shi pe tine fiindca arunci asha mizeria altora in "Capul" meu.