Ory, fenomenul exista, este o realitate recunoscuta si de biserica. Nu stiu daca ai citit cu atentie ce am scris. Nici eu nu am crezut pana nu i s-a intamplat copilului meu. Nu-i obligatoriu sa se intample oricui. Mie si fratilor mei nu ni s-a intamplat niciodata, si noi am fost copii, si noi traim intre oameni, de asta de acasa nu am stiut nimic. Deochiul nu este superstitie, este ceva ce se intampla, dar nu la toata lumea. Cu siguranta va veni timpul cand fenomenul va putea fi explicat. Ori nu a fost indelung/temeinic studiat, ori inca nu se lasa explicat fiind un fenomen foarte dificil. Nu stiu.
Faci o afirmatie care ma socheaza ca venind de la tine, pentru ca esti o persoana cu picioarele pe pamant si nu delirezi: spui ceva de o femeie posedata. Nu exista asa ceva. Da-mi voie sa te contrazic. Este vorba de o boala psihica, daca nu ma insel, epilepsia, mai de curand explicata, a carei simptome sunt puse, din lipsa de informare, pe seama necuratului. Sa nu ma faci sa cred ca esti de acord cu ceea ce s-a intamplat la Tanacu, Vaslui si ca biata Irina Cornici, cea care a murit, a fost posedata. Doamne fereste! Uite ca dau si eu in mintea lui Laurentiu, numai ca sper sa fi invocat numele Domnului la locul si momentul potrivit.
|